Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Llevesn

6,25 €
Llevesn - descalcificant líquid - 500ml
  • Llevesn - descalcificant líquid - 500ml
  • Llevesn - descalcificant líquid - 500ml

Llevesn

6,25 €
Impostos inclosos

Llevesn és un descalcificant natural, molt efectiu per a remoure amb facilitat les restes de calç que ens trobem en les aixetes, mampares, etcètera. Apte per SQM.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Llevesn és un descalcificant potent i efectiu, 100% natural.
El seu principi actiu és l'àcid cítric. L'àcid cítric es troba principalment en els fruits dels cítrics que li dóna l'acidesa.
Actualment l'àcid cítric es produeix via fermentació de fongs emprant com a matèria primera restes de midó de patata, suc de glucosa, sacarosa, canya de sucre i altres.

És un dels àcids més suaus que hi ha i per això, Llevesn és suau amb el marbre o l'acer inoxidable. Un altre àcid més fort pot llevar la lluentor del marbre o de l'acer inoxidable.

Llevesn està pensat per aplicar-lo a les aixetes i zones properes que per l'aigua s'acumula la calç. En aquests llocs aplicarem el producte i deixarem que actuï un parell de minuts, veureu que just aplicar el producte fa unes bombolles molt petites, és la reacció de l'àcid cítric amb la calç.

En el cas de la zona de la dutxa/banyera hi té més feina, però el Llevesn se'n sortirà. En la mampara n'apliqueu per tota la superfície interior, si cal també a fora, i en acabar ja ho podreu fregar que us ho deixarà net de calç.
En la banyera pot ser que tingueu més feina i haureu d'afegir-ne més i deixar-lo reposar una mica més. En les aixetes probablement en bona part només sigui posar-ne una mica i n'hi hagi prou i en la zona de la paret el costi més.

Llevesn és un descalcificant no un producte per a la neteja. La seva acció principal és remoure la calç però no serveix de neteja en general. Això no vol dir que calgui un detergent després d'emprar el descalcificador. Si la intenció és de remoure la calç, doncs serà suficient.

Això si, en contenir àcid cítric té una acció fungicida. Un exemple interessant d'ús és que un cop netejar la zona de fogons i marbre, on habitualment posem menjar, polvoritzem en un drap i fem una fregada suau per tota la superfície. Això farà la murga als fongs.

 

Llevesn no conté ni colorants, ni conservants ni perfums afegits.

 

Envàs retornable

 
Producte en envàs retornable.
El seu preu és d'1,20 €. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En fer la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i l'import total a reintegrar.

CLF-DCL00500

Especificacions

Mida
500ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%