Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Oli verge d'ametlles dolces

  • Nou producte
Oli verge d'ametlles dolces, 100 ml
  • Oli verge d'ametlles dolces, 100 ml

Oli verge d'ametlles dolces

Oli verge d'ametlles dolces, apte per a ús tòpic i per consum oral. Excel·lent producte com a portador d'olis essencials per a fer massatges.

S'utilitza en cosmètica i estètica, per als cabells, la pell i més.

Pes
En estoc

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

L’oli d’ametlles dolces s’extrau del fruit de la Prunus Amigdalus Dulcis. Àmpliament emprat en la medicina popular per les seves propietats nutritives i hidratants, és apte per a pells sensibles i irritades.
L’ametller pot arribar als 3 o 5 metres d’altura. La recol·lecció del fruit, l'ametlla, es fa a Catalunya des de temps immemorials. El procediment per l’obtenció de l’oli és de pressió en fred de les ametlles recollides, seleccionades i rentades.
L’oli filtrat és de color daurat lluent, de gran qualitat i ric en vitamines naturals. Es torna ranci ben aviat i es recomana que durant la utilització de l’oli vegetal es mantingui en l’envàs un cop desprecintat del seu envàs original, ben tancat a resguard de la claror i fonts de calor.

Les propietats dels fitosterols, entre ells l’estigmasterol, sembla actuar  d’una manera important en els processos de regulació i disminució de la inflamació dels teixits.
També s’està estudiant l’activitat dels fitosterols per a reduir el colesterol.


Usos i aplicacions



Oral: de consum com a part de la nostra dieta mediterrània equilibrada car aporta nutrients essencials. També ens ajuda per a regular el trànsit intestinal i altres trastorns del tracte digestiu.
Cal tindre en compte la seva funció com a coadjuvant en dietes reductores del colesterol i processos d’inflamació.
L’ametlla (rica en àcids grassos insaturats com l’àcid oleic i l’àcid linoleic) ajuda a mantenir una bona salut cardiovascular.

 

Aplicacions externes: en cosmètica, estètica i formació natural i magistral. De propietats en els seus usos tòpics reconeguts com emol·lient, antiinflamatori i nutritiu especialment indicat per a pells seques i aspres (deshidratades). Molt utilitzat per als tractaments capil·lars per donar-los força, lluentor i suavitat.
Massatges, cura de tota mena de pells (pells irritades, seques o de nadó) eritemes, envelliment cutani, fissures i crosta làctia.
És antiinflamatori i antioxidant.
Emprat en el tractament d'èczemes, psoriasis i pells extremadament seques i escatades.
Emprat per a la salut i bellesa de les ungles.

Conté àcids grassos essencials, vitamines A, B, i E, oligoelements, fitosterols, entre altres estigmasterols, que cuiden i protegeixen la pell i nodreix i hidrata els cabells fins i trencadissos.

 

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

AVALMVOZ0100

Especificacions

Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components sintètics
0%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553167822
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.