Englantina Roja verge

7,67 €
Englantina Roja verge
  • Englantina Roja verge

Englantina Roja verge

7,67 €

L'oli verge de l'Englantina Roja és molt bo per a millorar el guariment de les cicatrius, així com eliminar taques i marques de pell.

Pes
En estoc

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Descripció


Oli verge d'Englantina Roja s'obté per la pressió en fred de les llavors d'una planta que pertanya a la família de les Rosaceae. La Rosa rubiginosa o Rosa eglanteria.
És una planta medicinal emprada tradicionalment per a millorar les condicions de la pell, entre més usos terapèutics.
És originària de l'Est d’Europa. Actualment es troba estesa per Amèrica, Àsia i el Nord d'Àfrica. Els principals productors son Xile i Europa.


Propietats i característiques


Perfil lipídic:

  • Àcid palmític (C 16:0): 3 - 8%
  • Àcid oleic (C 18:1): 12 - 16%
  • Àcid linoleic (C 18:2): 41 - 52%
  • Àcid linolènic (C18:3): 25 - 40%


Té un alt contingut d'àcids grassos essencials amb un alt nivell d’insaturació, destacant-ne l'àcid Alfa-linolènic i l'àcid Linoleic.
A més a més de l'alt nivell en omega 6 i 3 trobem nivells elevats de substàncies regeneradores i antioxidants liposolubles com la vitamina E i carotenoides.
És un oli verge d'alta penetració cutània.
Preveu i tracta els signes de l’edat entre altres a més a més, d’estimular la renovació cel·lular amb el que resulta molt interessant en l'elecció de formulacions per a productes  per a guarir cicatrius i altres marques de la pell.
Millora la nutrició cel·lular dèrmica i la hidratació interna millorant la microcirculació. Ajuda a recuperar l'elasticitat i to cutani.
L'oli és extret de les seves llavors. Té propietats antioxidants i vitamines A, C i E.


Ús extern


L'oli verge Englantina Roja regenera la pell malmesa.
És un reafirmant i reparador de la pell.
Hidrata i nudreix.
Antiinflamatori (disminueix la inflamació i calma el dolor dels teixits inflamats.
És vasodilatador.
Accelera i millora la cicatrització de les ferides i marques.
Disminueix les arrugues (endarrereix l’envelliment de la pell).
Ajuda en la cura del cuir cabellut, enfortint el cabell i evitant-ne la caiguda.
Ajuda a eliminar les taques de la pell i unifica el seu to.
Preveu les estries.
Acne, brillantor i suavitat de la pell, cicatrius antigues o recents, èczemes, psoriasis, cops de Sol, pells seques, cremades i úlceres.
Estimula la renovació cel·lular, ideal per a cicatrius i marques de la pell. Recupera l’elasticitat i el to cutani.
Disminueix els efectes perjudicials dels raigs UV.
Està especialment indicat per a antiarrugues, fotoenvelliment per a pells madures. També en cremades, cicatrius i marques i lesions dèrmiques superficials.
Molt utilitzat en formulacions medico-estètiques i sèrums facials i corporals.
D'absorció ràpida, protegeix la pell deixant-la amb una sensació agradablement suau i llisa.
Apropiat per locions, bàlsams. Cremes facials, locions pel cos i bàlsams labials.

 

INCI: Rosa mosqueta / Rosa canina / Rosa rubiginosa (Rose) Hip Oil



Nota: No confondre amb l'oli essencial de Rosa.

AVROSVCZ0010

Especificacions

Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553162520