Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Xia verge BIO
  • Xia verge BIO

Oli verge xia bio

L'oli verge de Xia BIO és pur i ric en nutrients. Té un efecte calmant, antiinflamatori i restaurador, recomanat per a pells delicades i sensibles.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Descripció


L’oli verge de les llavors de la Xia (Salvia hispanica L.), extretes per pressió en fred, és un oli molt preuat en les regions d’Amèrica central i Sud-Amèrica.

D’antuvi és emprat per les seves propietats medicinals, nutricionals i cosmètiques.

Oli pur, ric en nutrients. Aquest oli vegetal verge de les llavors de la Xia provenen de cultius orgànics de Mèxic.
Tot i ser un oli molt conegut en els països d’Amèrica central i Sud-Amèrica, a Europa en resulta tot un desconegut encara.

L’oli verge de Xia BIO és sols per a un ús exclusiu cosmètic.


Propietats


El perfil lipídic d’aquest oli: àcid palmític (C16:0) 4-8 %, àcid esteàric (C18:0) 2-5 %, àcid oleic (C18:1) 6-11 %, àcid linoleic (C18:2) 16-22 %, àcid linolènic (C18:3) 57-68 %.
Té vitamines A, E, K i part de les vitamines del grup B.
També aporta ferro, calci, zenc, potassi, magnesi i fosfor.


Ús tòpic


L’oli verge de Xia BIO té usos antiinflamatoris, antimicrobians i antioxidant.
Aporta efectes calmants i reparadors intensos pel qual està molt indicat per a pells delicades i sensibles.
És molt recomanat en formulacions cosmètiques i preparats «Do it Yourself» (DIY) per a pells seques, molt seques, atòpiques i pells madures.

També és recomanat en preparats per preveure la caiguda del cabell i com a reforç capil·lar tant de l’arrel del cabell com del tractament del cuir cabellut com de la barba.
En estètica es recomana el seu ús en massatges anti-edat i antioxidants sol o acompanyat en sinergia d’altres olis vegetals i/o essencials.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

AVCHIVCB0060

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553166740
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.