Oleat d'Àrnica BIO

19,88 €
Oli d'Arnica
  • Oli d'Arnica

Oleat d'Àrnica BIO

19,88 €

Excel·lent per al dolor muscular. Apte per als cops. També per als traumatismes (esquinços, luxacions, contusions)

També, per la caspa i la dermatitis seborreica, estimula el fol·licle pilós i el creixement del cabell.

Pes
En estoc

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Descripció

 

Oleat d’Àrnica compost per les inflorescències de l’Àrnica Montana en una base d’oli de Gira-sol, Olea Europea L. (macerat en oli de gira-sol). Posseeix propietats medicinals i cosmètiques. Àrnica prové del grec “Arnakis” què vol dir “pell de xai”, i Montana que vol dir “créixer en les muntanyes”.


Ric en àcid oleic, àcid linoleic, vitaminat E i fitoesterols.


Apte sols per a ús tòpic.

 

 

Propietats i usos


Pels seus principis actius analgèsics, antiinflamatoris i vasoactius (afavoreix la circulació de la sang), és ideal per al tractament de lesions esportives i traumatismes (esquinços, luxacions, contusions, hematomes traumàtics, dolor muscular i edema). Imprescindible en qualsevol llar amb quitxalla.


Tractament simptomàtic per a malalties articulars (alleugerint el dolor i minvant la inflamació) amb el seu afecte calmant (sensació de calor per la seva acció vasodilatadora), dolor muscular, artrosi, artritis i reumatisme.


Ideal per cremades, encetades dèrmiques (com la dermatitis del bolquer) i lesions dèrmiques, alleugereix el dolor, minva l’edema i desinflama la zona. Protegeix, nodreix i hidrata en profunditat, aportant elasticitat al teixit a la vegada que tranquil·litza i arregla els danys.


Ajuda a la cicatrització.


Té propietats seboreguladores i estimula la microcirculació en el cuir cabellut. Emprat en el tractament de la caspa i la dermatitis seborreica.


En estimular i millorar la microcirculació en els capil·lars sanguinis del cuir cabellut s’estimula el fol·licle pilós fomentant així el creixement i enfortiment del cabell. Dóna protecció capil·lar en enfront dels raigs UV.


Emprat en el cós diàriament en el tractament d’alteracions circulatòries, com ara varius i cames cansades i per a disminuir l’edema de cames, peus i mans.


Té propietats antibacterianes i, per aquest motiu, s’empra per a tractar l’acne.
Té propietats antioxidants.
És hidratant i nodreix la pell i el cabell.


Es pot utilitzar pur o diluït en altes bases d’olis vegetals i afegir-li olis essencials per a potenciar-li més l’efectivitat en les diferents situacions.

 

 
Què és un oleat

Els oleats o macerats són tècniques antigues que s’empren per obtenir olis amb propietats terapèutiques i estètiques. S’obtenen en incorporar a una base d’oli vegetal de qualitat flors, fulles o altres parts interessants de les plantes fresques.

Es deixen al voltant d’un mes a Sol i serena, realitzant diverses vegades la filtració de la barreja i nova incorporació de les parts interessants de la planta fresca, fins a obtenir la concentració desitjada.

Filtrar i guardar-ho en un envàs ben tancat i a resguard de la claror i de fonts de calor. Emprar-ho directament sobre les zones a tractar o diluït amb altres olis vegetals.

 

Consell: Per a contusions i hematomes apliqueu una petita quantitat d’oleat d’Àrnica en la zona adolorida i aplicar-hi un suau massatge, repetint aquesta operació 2 o 3 cops al dia. Si apliquem l’Oleat d’Àrnica immediatament després del cop, ens estalviarem de tindre un bon blau.

AVARNOCB0100

Especificacions

Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
100%
Components sintètics
0%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553167198