Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Neem verge, BIO

20,49 €
Oli verge de Neem, 250ml
  • Oli verge de Neem, 250ml

Neem verge, BIO

20,49 €
Impostos inclosos

L'oli verge de Neem BIO, de Terpenic Labs, és molt versàtil. Serveix com a repel·lent d'insectes i, també, té cura de la pell, el cabell i te'l fa créixer de nou.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Descripció


El Neem és un oli verge originari de l'Índia. Ocupa un lloc destacat dins la medicina popular pels seus importants i múltiples usos terapèutics i cosmètics.

L'oli verge de Neem BIO s'obté per pressió en fred i un filtrat suau després de les llavors de l'arbre Margosa de l'Índia (Azadirachta indica) de la família de les Meliaceae – Mahagony.

És un arbre originari del Sud de l'Índia i Sri Lanka i, es cultiva també, en altres regions tropicals del món tot i que el principal productor de l'oli segueix sent l'Índia.

Conegut de sempre per les seves propietats terapèutiques en la seva àrea d’origen fa que sigui un dels olis més emprats en la Medicina Ayurvèdica.
De l'arbre se n'aprofita tot, flors, fulles, fruits, i escorça. L'oli s'obté de les llavors.


Característiques i propietats


Perfil lipídic de l’oli verge de Neem BIO: àcid palmític, àcid esteàric, àcid oleic i àcid linoleic.

Absorció cutània: en massatges té una absorció mitjana.
Olor: forta a espècia.
Color: pot variar de groc fosc a gairebé negre.
La consistència és de líquid per sobre els 25° quedant semisòlid o pres per sota.

Les llavors del Neem són riques en sofre així com altres components molt interessants com l'azadiractina (300-2.500ppm), nimbin, nimbidina, quercitina  i alcaloides.

Aquesta composició de l'oli verge de Neem BIO en fa un bon vasodilatador, bactericida, fungicida, antivíric, vermífug, analgèsic, antisèptic, antiinflamatori, antihistamínic, immunoestimulant, lleva-taques i antiparasitari.

Se li atribueixen propietats com a fer créixer de nou el cabell.
Alleugereix el dolor produït per la inflamació articular.
És repel·lent d'insectes.
Serveix per al tractament per l'acne i de l'herpes labial (HSV-1).

Alleugereix la coïssor de la pell (útil en èczema atòpic i picades d'insectes).
Per al tractament de psoriasis.
Hidrata pell seca i amb escates.
Millora la salut del cuir cabellut i enforteix el cabell.
És ric en Omegues que li aporta propietats nutritives i emol·lients.


Usos i aplicacions



Sols apte per ús tòpic.
No se li coneix cap toxicitat per ús extern.

A més a més dels usos de la medicina Ayurvèdica és popular la seva utilització en tractaments de veterinària per la seva acció repel·lent i insecticida en els nostres animals de companyia, tant de puces, com polls o paparres.
També és emprat sovint amb l'oli essencial de l’arbre del Te per a la pediculosi en adults i quitxalla.
Apareix, també, en sinergies com a repel·lents d'insectes.
Té la propietat de repel·lir insectes com les arnes i àcars entres més.

La seva acció cosmètica resulta interessant per al tractament d'acne, furóncol, sinergies per a pells grasses a causa de les seves propietats antisèptiques i antifúngiques.
En forma de cremes i tractaments de pedicura i manicura serà molt útil. Recordeu que té propietats hidratants i nutritives, a més a més, de la seva activitat terapèutica.

L'oli verge de Neem BIO es pot afegir en la fabricació de sabó natural essent el seu índex de saponificació per KOH: 194,50.


Suggeriment
Per l'onicomicosi: apliqueu una gota de l'oli verge de Neem BIO sobre l’ungla i la cutícula i, amb un suau massatge, fins a la seva absorció total dos cops al dia.
Serveix igualment per la micosi interdigital.

 

INCI: Melia Azadirachta (Seed oil)

AVNEEVCB0250

Especificacions

Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
100%
Components sintètics
0%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553167631