Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Llorer bio, 30 ml
  • Llorer bio, 10 ml

Llorer bio

Símbol de victòria a Grècia, el llorer promou la concentració. És un bon antisèptic i se sol emprar en la higiene dental. Indicat per a la pell grassa.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Nom: Llorer
Nom comú/sinònims: Llor
Espècie botànica: Laurus Nobilis
Subespècie: -
Quimiotip: 1.8 cineol
Molècules principals d'aquest oli essencial: 1.8 cineol 35-45%, α terpineol 3-5%, acetat de α terpinil 5-7%, sabinè 3-11%
El mitjà d'extracció fou: destil·lació per corrent de vapor
Aquest oli essencial s'ha extret a partir de: fulles
Origen/s: Turquia


Característiques


Concentració: 100% Pur, íntegre i natural
Certificat: Sí. CCPAE


Usos habituals


Aroma alimentari:
Ús oral: No
Ús tòpic:
Ús difusor d'aromes: No
Apte per la mainada: No


Descripció de la planta: Arbre que pot arribar als 10-25 m d’altura segons les condicions ambientals, molt emprat en el jardí com a arbre ornamental. Se’l troba arreu de la conca Mediterrània, tant al Nord com en el sud d’ella i a la zona de l’Àsia occidental. És de fulles perennes de color verd fosc i lluents, amb flor de color blanc o groguenques.


Propietats i indicacions


Propietats d'aquest oli essencials: antisèptic ****, antibiòtic ***, fungicida ***, analgèsic ***, antineuràlgic ****, tònic nerviós ***, mucolític ***
Indicat per: grip ***, hepatitis ***, estomatitis ***, odontàlgia ***, gingivitis ***, acne ***, pell grassa ****
*efectiu **** especialment efectiu

Família aromàtica: Herbal
Combina amb: Cedre de l'Atles, Eucaliptus globulus, Taronja, Timó, Ilang-ilang


Compte amb: No emprar pas durant l’embaràs ni en menors de 6 anys.

Nota. La informació que apareix en la descripció d’aquest oli essencial i en els seus diferents apartats ha sigut compilada per Terpenics Labs. No es pot fer servir com a pauta mèdica i molt menys per a substituir un diagnòstic al·lopàtic ni el seu tractament. Consulteu sempre amb un professional de la salut (al·lòpata, o aroma terapeuta) si pretén utilitzar els olis essencials amb finalitats terapèutiques.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

AELAUDOH0005
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.