Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Llorer bio

Llorer bio, 30 ml
  • Llorer BIO
  • Llorer bio, 30 ml

Llorer bio

39,13 €

Símbol de victòria a Grècia, el llorer promou la concentració. És un bon antisèptic i se sol emprar en la higiene dental. Indicat per a la pell grassa.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Nom: Llorer
Nom comú/sinònims: Llor
Espècie botànica: Laurus Nobilis
Subespècie: -
Quimiotip: 1.8 cineol
Molècules principals d'aquest oli essencial: 1.8 cineol 35-45%, α terpineol 3-5%, acetat de α terpinil 5-7%, sabinè 3-11%
El mitjà d'extracció fou: destil·lació per corrent de vapor
Aquest oli essencial s'ha extret a partir de: fulles
Origen/s: Turquia


Característiques


Concentració: 100% Pur, íntegre i natural
Certificat: Sí. CCPAE


Usos habituals


Aroma alimentari:
Ús oral: No
Ús tòpic:
Ús difusor d'aromes: No
Apte per la mainada: No


Descripció de la planta: Arbre que pot arribar als 10-25 m d’altura segons les condicions ambientals, molt emprat en el jardí com a arbre ornamental. Se’l troba arreu de la conca Mediterrània, tant al Nord com en el sud d’ella i a la zona de l’Àsia occidental. És de fulles perennes de color verd fosc i lluents, amb flor de color blanc o groguenques.


Propietats i indicacions


Propietats d'aquest oli essencials: antisèptic ****, antibiòtic ***, fungicida ***, analgèsic ***, antineuràlgic ****, tònic nerviós ***, mucolític ***
Indicat per: grip ***, hepatitis ***, estomatitis ***, odontàlgia ***, gingivitis ***, acne ***, pell grassa ****
*efectiu **** especialment efectiu

Família aromàtica: Herbal
Combina amb: Cedre de l'Atles, Eucaliptus globulus, Taronja, Timó, Ilang-ilang


Compte amb: No emprar pas durant l’embaràs ni en menors de 6 anys.

Nota. La informació que apareix en la descripció d’aquest oli essencial i en els seus diferents apartats ha sigut compilada per Terpenics Labs. No es pot fer servir com a pauta mèdica i molt menys per a substituir un diagnòstic al·lopàtic ni el seu tractament. Consulteu sempre amb un professional de la salut (al·lòpata, o aroma terapeuta) si pretén utilitzar els olis essencials amb finalitats terapèutiques.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

AELAUDOH0030
Actualment no hi ha ressenyes de clients.