Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Cedre Atles
  • Cedre Atles

Cedre de l'Atles BIO

Agafes el difusor d'aromes poses unes gotes d'aquest oli essencial i ja ets al mig d'un bosc del Marroc. D'olor potent i a fusta, aquest oli essencial és un bon limfo-tònic i diürètic.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Nomenclatura i detalls


Nom: Cedre de l’Atles
Nom comú/sinònims: -
Espècie botànica: Cedrus atlantica
Subespècie: -
Quimiotip: ß himachalè
Molècules principals d’aquest oli essencial: β himachalè 40-52%, α himachalè 12-20%, α atlantona 1-3%, i himachalè 6-14%, α cedrè 4-6%
El mitjà d’extracció fou: destil·lació per corrent de vapor
Aquest oli essencial s’ha extret a partir de: Fusta
Origen/s:  Marroc
 


Característiques


Concentració: 100% Pur, íntegre i natural
Certificat: Sí. CCPAE


Usos habituals


Aroma alimentari: No
Ús oral: No
Ús tòpic:
Ús aroma-difusió:
Apte per quitxalla:


Descripció de la planta: És una conífera que pot arribar als 45m d’alçada. La seva escorça, que té un característic colo cendrós i llisa es va esquerdant amb el pas del temps i tornant-se negre o marró fosc. Les fulles aciculades apareixen agrupades en flocs  en forma de roseta. Més informació Viquipèdia.


Propietats i indicacions


Propietats d’aquest oli essencial: Limfotònic ***, Diürètic ***, Drenant ***, Lipolític ****
Indicat per a:  Limfotònic ***, Diürètic ***, Drenant ***, Lipolític ****
*efectiu **** especialment efectiu.


Família aromàtica: Fusta


Combina amb: Encens, Ginebró, Vetiver, Sàndal d’Austràlia

Cal tindre cura de: no emprar-ne durant l’embaràs i alletament, ni en menors de 6 anys. Dermocàustic, emprar-ho sempre diluït i en períodes d’aplicació curts.

Nota. La informació que apareix en la descripció d’aquest oli essencial i en els seus diferents apartats ha sigut compilada per Terpenics Labs. No és pot fer servir com a pauta mèdica i molt menys per a substituir un diagnòstic al·lopàtic ni el seu tractament. Consulteu sempre amb un professional de la salut (al·lòpata, o aroma terapeuta) si pretén utilitzar els olis essencials amb finalitats terapèutiques.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

AECEDDOH0010

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553160236
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.