Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Cedre de l'Atles BIO

5,47 €
Cedre Atles
  • Cedre Atles

Cedre de l'Atles BIO

5,47 €

Agafes el difusor d'aromes poses unes gotes d'aquest oli essencial i ja ets al mig d'un bosc del Marroc. D'olor potent i a fusta, aquest oli essencial és un bon limfo-tònic i diürètic.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Nomenclatura i detalls


Nom: Cedre de l’Atles
Nom comú/sinònims: -
Espècie botànica: Cedrus atlantica
Subespècie: -
Quimiotip: ß himachalè
Molècules principals d’aquest oli essencial: β himachalè 40-52%, α himachalè 12-20%, α atlantona 1-3%, i himachalè 6-14%, α cedrè 4-6%
El mitjà d’extracció fou: destil·lació per corrent de vapor
Aquest oli essencial s’ha extret a partir de: Fusta
Origen/s:  Marroc
 


Característiques


Concentració: 100% Pur, íntegre i natural
Certificat: Sí. CCPAE


Usos habituals


Aroma alimentari: No
Ús oral: No
Ús tòpic:
Ús aroma-difusió:
Apte per quitxalla:


Descripció de la planta: És una conífera que pot arribar als 45m d’alçada. La seva escorça, que té un característic colo cendrós i llisa es va esquerdant amb el pas del temps i tornant-se negre o marró fosc. Les fulles aciculades apareixen agrupades en flocs  en forma de roseta. Més informació Viquipèdia.


Propietats i indicacions


Propietats d’aquest oli essencial: Limfotònic ***, Diürètic ***, Drenant ***, Lipolític ****
Indicat per a:  Limfotònic ***, Diürètic ***, Drenant ***, Lipolític ****
*efectiu **** especialment efectiu.


Família aromàtica: Fusta


Combina amb: Encens, Ginebró, Vetiver, Sàndal d’Austràlia

Cal tindre cura de: no emprar-ne durant l’embaràs i alletament, ni en menors de 6 anys. Dermocàustic, emprar-ho sempre diluït i en períodes d’aplicació curts.

Nota. La informació que apareix en la descripció d’aquest oli essencial i en els seus diferents apartats ha sigut compilada per Terpenics Labs. No és pot fer servir com a pauta mèdica i molt menys per a substituir un diagnòstic al·lopàtic ni el seu tractament. Consulteu sempre amb un professional de la salut (al·lòpata, o aroma terapeuta) si pretén utilitzar els olis essencials amb finalitats terapèutiques.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

AECEDDOH0010

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553160236