Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Avet blanc bio, 10 ml
  • Avet blanc bio, 10 ml

Avet Blanc BIO

Posa't un avet blanc al menjador amb el difusor d'aromes i que la ment s'enlairi olorant la fragància de l'avet blanc. Excel·lent expectorant i antisèptic respiratori.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Nomenclatura i detalls


Nom: Avet blanc
Nom comú/sinònims: Avet, avet comú, pivet i sapí
Espècie botànica: Abies Alba
Subespècie: -
Quimiotip: α,β pinè, d limonè
Molècules principals d’aquest oli essencial: β pinè 20-44%, δ-3-careno 2-17%, acetat de bomil 7-23%, α pinè 9-19%, limonè 5-10%, α pinè 15-24%,  β pinè 20-26%, d limonè 21-34%
El mitjà d’extracció fou: destil·lació per corrent de vapor
Aquest oli essencial s’ha extret a partir de: agulles
Origen/s:  Àustria
 


Característiques


Concentració: 100% Pur, íntegre i natural
Certificat: Sí. CCPAE


Usos habituals


Aroma alimentari: No
Ús oral: No
Ús tòpic:
Ús aroma-difusió:
Apte per quitxalla: No

Descripció de la planta: espècie arbòria de la família de les pinàcies, originària de les regions muntanyoses d’Europa. De forma piramidal, de mida mitjana o alta, entre 20 i 50m podent arribar fins a uns 60 metres d’altura.  Més informació: Viquipèdia


Propietats i indicacions


Propietats d’aquest oli essencial: Antisèptic respiratori ***, Balsàmic ****, Analgèsic **, Rubefaent ***, Analgèsic ***, Expectorant ****, Tònic estimulant **, Antisèptic  respiratori ***
Indicat per a:  Bronquitis ***, Refredats ****, Astènia **, Artritis ***
*efectiu **** especialment efectiu.


Família aromàtica: Fusta


Combina amb: Espígol, Bàlsam del Perú, Acoràcies, Timó de flor llarga


Cal tindre cura de: no emprar-ne durant l’embaràs ni alletament ni amb quitxalla menor de 6 anys ni en casos d'epilèpsia.


Nota. La informació que apareix en la descripció d’aquest oli essencial i en els seus diferents apartats ha sigut compilada per Terpenics Labs. No és pot fer servir com a pauta mèdica i molt menys per a substituir un diagnòstic al·lopàtic ni el seu tractament. Consulteu sempre amb un professional de la salut (al·lòpata, o aroma terapeuta) si pretén utilitzar els olis essencials amb finalitats terapèutiques.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

AEABBDOH0010

Especificacions

Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
100%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553160014
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.