Lot farmaciola

  • -10%
Lot Organiucs
  • Lot Organiucs
  • Lot Organiucs

Lot farmaciola

Si tens acne, fongs (peu d'atleta), picades d'insectes, refredat, nas tapat, pit congestionat, cremades, dolor muscular o tos, serà oli en un llum.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Arbre del te: És el rei de l'aromateràpia. Aquest oli essencial és excel·lent pel tractament de l'acne i, també, per a les picades d'insectes (sempre que no hi hagi ferida  o cap pelada), també és excel·lent pel peu d'atleta o fongs en general. Ajuda a eliminar la mala olor dels peus i allunya els mosquits.

 

Eucaliptus globulus: Aquest és l'oli essencial què cal fer servir quan tens un bon refredat amb tos, mocs, pit congestionat, etcètera.
Es pot fer emprar en bafs per ajudar a treure els mocs del pit i estovar la tos del refredat. També és un component important per a la preparació d'ungüents en el pit, esquena i planta dels peus donant ràpidament una sensació d'alleugeriment i descongestió respiratòria.

 

Espígol: Aquest oli essencial és excel·lent per a les cremades i pelades en general. És relaxant en episodis de nervis o excitació. Amb poques gotes d’aquest oli essencial diluït en sabó natural o sals de bany per a  un bany aromàtic alleugeriran els símptomes d'estres i esgotament físic.

 

Menta pebrera: Diluït en oli vegetal o gel d'àloe vera, resulta excel·lent per alleugerir la coïssor de les picades d'insectes (sempre què no hi hagi ferida o pelades),  aquest mateix oli essencial, aplicat en forma d’oli per massatges alleugereix el dolor muscular i redueix els símptomes de la tos i/o refredat comú.
També és efectiu pel mal de cap aplicant-ne una gota en el cap a la templa o pols en els costats del cap.
Cal treballar aquest oli essencial amb quantitats ben petites car té un efecte molt ràpid.

 

Romaní càmfora: És un excel·lent activador de la musculatura que t’ajudarà a tindre el cos més relaxat després d’una forta sessió esportiva, també, és molt recomanat per a destapar el nas i, també, es pot emprar quan es tingui la sensació de cames cansades per a millorar la circulació venosa i així, donant una sensació agradable de confort.

Idea original d'Organicus. Gràcies Anna!

CLF-LOTFARMA

Especificacions

Concentració del producte
100% natural
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
100%
Components sintètics
0%
Pes
225g
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.