Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Fum-Fum

10,41 €
Fum-Fum 30ml
  • Fum-Fum 30ml

Fum-Fum

10,41 €
Impostos inclosos

Si ets fumador o ets en un espai amb fumadors, la sinergia Fum-Fum eliminarà l'olor del tabac i t'omplirà de bona olor i benestar allí on et trobis.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

La sinergia Fum-Fum està pensada per treure l'olor del tabac i omplir-ho de bona olor. En el cotxe amb el difusor d'aromes Run Run tindràs el cotxe sempre amb bona olor. Si és un espai petit, el difusor d'aromes Micra pot ser un bon aliat o Nebula.
No tornis a arribar a casa amb la roba amb aquella fortor de tabac mai més.
Tingues present que les restes de tabac en la roba també provoquen càncer, així que eviteu els espais de tabac o deixeu de fumar.

Producte exclusiu per difusors d'aromes.

 

Fum-Fum conté els olis essencials de Cedre Atles (Cedrus atlantica), Verbena Exòtica (Litsea cubeba), Menta Pebrera (Mentha X piperita), Menta de Ruc (Mentha arvensis), Barballó (Lavandula latifolia), Pinastre (Pinus pinaster), Saro (Cinnamosma fragans)Eucaliptus Smithii (Eucalyptus smithii), Canya llimona (Cymbopogon citratus) i Palmarosa (Cymbopogon martinii).

 
Tipus de sinergia: ambiental
 
Nota aromàtica: Frescor intensa d'herbes.
 
Mode d'ús: Utilitzar la sinergia en qualsevol difusor de Terpenic Labs. La quantitat del producte a posar dependrà del mètode de difusió.
 
Compte: Romandre allunyat de la quitxalla.
 
SIFUMZCZ0030

Especificacions

Mida
30ml
Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components sintètics
0%