Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Ácido cítrico, 1 Kg
  • Ácido cítrico, 1 Kg
  • Àcid cítric, 1 Kg

Àcid cítric

L'àcid cítric té una suau olor natural, està indicat per netejar tota mena de superfícies amb un cert efecte desincrustant.

Podreu barrejar aquest producte amb altres compatibles de neteja i crear el vostre propi desinfectant amb el percentatge desitjat.

Està especialment indicat per a les cuines i els banys, ja que neteja en profunditat vàters, lavabos o terres.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

L'àcid cítric en pols és una de les substàncies més habituals en la majoria de productes cosmètics i fins i tot alimentaris per les seves propietats antioxidants. Aquest producte el podeu adquirir a Ca la Font

Aquest àcid d’origen vegetal el trobem en fruites com la llimona, la taronja. A temperatura ambient, l'àcid cítric és una pols cristallina blanca. Pot existir en forma anhidra (sense aigua) i cristal·litzant en aigua calenta o monohidratat, cristal·litzant en aigua freda. L'àcid cítric es dissol en alcohol (etanol), 76 parts d'àcid cítric en cent parts d'etanol a 15 °C.

Els especialistes recomanen l’àcid cítric per prevenir afeccions de tipus dermatològic i per la quantitat de beneficis que aporta per a la pell. Millora en molts casos afeccions de la pell com taques, imperfeccions, i retarda l’envelliment per les seves propietats antioxidants.

Aquest àcid també el trobem molt sovint en productes de neteja de la llar, per les seves propietats desincrustants i anticorrosives.



Cosmètica

Sals de bany

Xampú

Cremes hidratants i exfoliats o despigmentants

Gels de bany

Sabons

Pílings

Una peculiaritat d’aquest àcid cítric en pols en contacte amb l’aigua calenta o etanol, que el converteix en efervescent i per tant ideal per crear l’escuma que trobem als sabons i gels de bany. Per això es fa indispensable en productes cosmètics. Les seves propietats antioxidants afavoreixen la conservació dels productes que inclouen aquest àcid, de manera natural, sense necessitat d’afegir conservants artificials. També regula el pH i respecta la pell evitant irritacions i al·lèrgies cutànies. Però és molt important fer ús de les quantitats recomanades per no obtenir un efecte advers.



Neteja

Desinfectar superfícies.

Netejar i desembussar canonades.

Blanquejar roba blanca esgrogueïda.

Enllustrador

Llevacalç

Neteja de vàter

Suavitzant natural per a la bugada

Netejar les juntes de les rajoles

Treure taques de te i cafè de les tasses

És molt fer servir la quantitat adequada, quan utilitzem aquest producte, perquè si ens excedim podem eliminar la brillantor de l’acer inoxidable o del marbre. Per això s’aconsella fer servir, protegir els ulls, i fer servir guants i mascareta per la seva manipulació.



Característiques tècniques

Ingredients: àcid cítric, pur, concentrat 100%.

Ingredient cosmètic. No ingerir.

INCI: Citric Acid

Puresa: 100%

Sinònims químics: àcid 2-hidroxi-1,2,3-propanotricarboxílico. Àcid beta-hidroxitricarbanílic

Descripció tècnica: pols cristal·lina, blanca o gairebé blanca, cristalls incolors o grànuls, eflorescents.

Solubilitat: molt soluble en aigua i fàcilment soluble en etanol.

Punt de fusió: 153 °C

Dosi recomanada:

- En el seu ús com a conservant un pessic d'àcid cítric (0.5% -1%)

- En gels i xampús, afegir àcid cítric lentament i barrejar remenant fins a aconseguir el pH requerit.

Depenent de l'ús, la dosificació de l'àcid cítric pot ser molt variable.

Recomanacions: Utilitza guants i mascareta per a la seva manipulació.

Incompatibilitats: tartrat potàssic, acetats carbonats i bicarbonats alcalins i alcalinoterris, salicilats, benzoats i sulfurs.

Observacions: les solucions aquoses diluïdes poden fermentar amb el temps.

Emmagatzematge: guardar en envasos ben tancats i protegits de la llum.

 

L'àcid cítric de Ca la Font és d'origen natural. És obtingut mitjançant un procés de fermentació biotecnològic, emprant melassa de canya procedent d'Espanya com a matèria primera.

CLF-ACC01000

Especificacions

Pes
1 Kg
Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.