Netejavidres Tiwlip

  • -20%
Netejavidres Tiwlip, 500 ml
  • Netejavidres Tiwlip, 500 ml
  • Limpiacristales Tiwlip, 500 ml

Netejavidres Tiwlip

4,41 € 5,52 €

És el netejavidres de Ca la Font, que t'ajudarà a una neteja i desinfecció a fons. Excel·lent per l'inoxidable, s'eixuga molt de pressa.

Tiwlip és un netejavidres i de superfícies d'acer inoxidable molt potent.

Si tens acer inoxidable, Tiwlip et serà el millor aliat.

El seu principi actiu és l'amoníac. Tot i la seva olor penetrant, l'amoníac és molt potent per a la neteja i és un desinfectant per si mateix.

Quan es neteja una superfície amb Tiwlip una part de l'amoníac reacciona amb la pols i saponifica donant sabó natural donant-li una capacitat de neteja superior abans d'aplicar-ne el producte.

Tiwlip és excel·lent en casos de neteja endarrerida on, independentment dels motius, s'hagi endarrerit la neteja.

Si voleu netejar una superfície pintada, us aconsello provar-ho en un racó amagat. Algunes pintures es poden dissoldre amb l'amoníac.

Les campanes extractores de la cuina, es poden netejar per fora i la part superior de les mateixes amb aquest neteja-vidres així com les rajoles del voltant car aquest producte dissoldrà bé la mica de greix que hi hagi adherit a les superfícies. Per a la neteja de l'interior de la campana extractora caldrà un desgreixant. És molt bo per vidres, marbre, rajoles, l'acer inoxidable, mobles, etcètera.

I, d'on prové l'amoníac? D'amoníac se'n fa tan naturalment (mitjançant les plantes, bacteris, descomposició dels animals, femta) i també com manufacturat. Del manufacturat s'empra per a fabricar adob, en la indústria tèxtil, per a fer plàstics, explosius, per a fabricar la polpa del paper, per a aliments i begudes, per a la neteja domèstica i refrigeració, entre més.

Com que l'amoníac s'evapora amb molta facilitat, a partir dels 20 °C (l'aigua als 100°) facilita un eixugat molt ràpid, sense residus del producte.

És cert que l'olor de l'amoníac pot incomodar força.

Un parell de suggeriments:

    El primer, en fer la neteja amb Tiwlip obriu les finestres de manera que hi hagi una circulació d'aire, no cal que sigui forta.
    Segon, deixar el producte el dia anterior al lloc més fred de casa, així li costarà més d'evaporar-se i se sentirà menys olor de l'amoníac.

Recomano l'ús de paper de diari, draps de cotó que no deixi borrissol o baietes de microfibra com a complement idoni.

Tiwlip no conté ni perfums, ni colorants, ni conservants afegits.

 

Biodegradabilitat del producte

L'amoníac es reintegra molt bé en la Natura car és un adob natural per a les plantes i algues.

Recipient retornable


L'abonament per al recipient de 1000 ml, és d'1,20 €. I per al recipient de 500 ml, serà de 0,70 €. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En enviar la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i es recupera l'import així que es retorna buit.

CLF-NVA00500

Fitxa tècnica

Mida
500 ml
Comentaris (2)
Grau
Actualment no hi ha ressenyes de clients.