Netejador de terres Noinin, 1000ml

  • -20%
Netejador de terres Noinin, 1000ml
  • Netejador de terres Noinin, 1000ml
  • Nóinín 100 ml, sense olor

Netejador de terres Noinin, 1000ml

4,39 € 5,49 €

D'eixugat ràpid i desinfectant. Noinin no deixa llapisseres. Si tens gossos o gats a casa, no tindràs males olors en fregar el terra. Apte per a SQM.

Descripció

Cerques un sabó natural i desinfectant? Aquest netejador de terres ha estat formulat de manera artesanal amb productes naturals de primera qualitat. Els seus components permeten netejar el terra de forma segura i lliure de tòxics, a més a més, de ser respectuós amb el medi.

Desinfecta de forma natural i poden utilitzar-lo persones que pateixen al·lèrgies i amb Sensibilitat Química Múltiple (SQM). Apte per a netejar parquets naturals o sintètics, mosaic hidràulic, excepte paviments porosos.

Noinin, també està recomanat si teniu mascotes a casa perquè aconseguireu mantenir una olor agradable i sense de tòxics. Amb el netejador de terres Ca la Font, descobrireu una altra manera de netejar la vostra llar.

Proveu-ho, notareu el canvi i no en tornareu a comprar amb productes sintètics!

Instruccions d'ús

S'aconsella afegir uns 50 ml (un quart de got d’aigua) de Noinin en el cubell de fregar el terra. En aigües més dures pot requerir-ne un pèl més. Fregar com sempre ho hàgiu fet, no requereix res en especial.


Observacions

Noinin es pot emprar per a la neteja de parquets naturals i sintètics, sempre respectant les indicacions de llur fabricant. Apte per a qualsevol altre terra sempre, excepte terres de pedra amb el porus obert.
Per a la neteja de les juntes, si s’escau, recomano l’ús del descalcificador Llevesn de Ca la Font aplicat directament a les juntes, esperar una mica, i llavors netejar-ho amb el pal de fregar o l’eina utilitzada habitualment.
Nóinín elimina amb eficàcies les olors d’animals en el terra o de males olors a causa de l’ús de detergents per a terres.


Components

Aigua destil·lada, gluconat de sodi, decyl glucoside, cocoat potàssic.
Ca la Font no ha afegit colorants, conservants o perfums. L'olor del producte és el resultant de la barreja i que el cocoat potàssic fa una lleugera olor de coco.


Indicacions

Romandre allunyat de la mainada.
Eviteu el contacte en ferides perquè el courà força la ferida. Arribat el cas esbaldir-la amb aigua.
No ingerir. D'ús extern.
En cas d'ingesta aneu al centre mèdic i dugueu l'envàs del producte.

Recipient retornable


L'abonament per al recipient de 1000 ml, és d'1,20 €. I per al recipient de 500 ml, serà de 0,70 €. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En enviar la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i es recupera l'import així que es retorna buit.

CLF-NON01000

Fitxa tècnica

Mida
1000 ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%
Comentaris (6)
Grau
Actualment no hi ha ressenyes de clients.