close

Avís de galetes


Les galetes són petits arxius de text que el navegador emmagatzema quan es visita llocs web. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al perfil i necessitats de l’usuari, és a dir, sense l’ús d’aquestes els serveis oferts per qualsevol pàgina web es veurien notablement afectats. Si es deshabiliten completament les galetes és possible que algun apartat del lloc web no funcioni correctament.

Desinfectant Teuch

  • -20%
Desinfectant Teuch, 1000 ml
  • Desinfectant Teuch, 1000 ml
  • Desinfectante Teuch, 1000 ml

Desinfectant Teuch

3,77 € 4,71 €

Un desinfectant per a la llar, que substitueix el lleixiu. Transparent, no taca i amb un assecament ràpid.
A diferència del lleixiu, no destenyeix, més aviat protegeix el tint potenciant-ne el color.

Amb una olor que recorda el vinagre, els seus vapors no són tòxics com el lleixiu.

Com en el vinagre, l'acció desinfectant de Teuch prové de l'àcid acètic: conté la mateixa quantitat d'àcid acètic que el vinagre. Però, a diferència del vinagre, no pot tacar pel fet que no conté les impureses del vi i, per això, Teuch és del tot transparent.


Cuina


Apte per a la neteja del marbre (sigui marbre o pols de marbre amb resines (estil Silestone), o rajoles, piques i zones de fogons. I on calgui una neteja suau amb desinfecció.
És un potent desinfectant natural, però no s'ha d'emprar en metalls com l'acer inoxidable de les aixetes o piques de la cuina, ja que els pot llevar la lluentor. Netegeu sense distraccions.


Bany


Teuch serveix per al vàter, el bidet i la pica. Dissol bé les restes de brutícia, és prou fort per a no tacar l'esmalt de les peces i s'eixuga molt de pressa.
Se'n pot deixar un bon raig al sifó del vàter per a remoure la mica de tosca ocasional.


Rentadora


Com que Teuch conté àcid acètic, és un bon llevador de calç. El podeu emprar en la màquina de rentar per a fer una neteja profunda de calç i incrustacions. També, ajudarà a evitar la formació de fongs en les gomes i ajudarà a tindre filtres i parts de dins la rentadora netes.
Per a fer-ho, un cop al mes feu una bugada buida, amb l'aigua tèbia i de bon començament. Buideu-hi tota una ampolla.


Suavitzant


Es pot emprar Teuch com a suavitzant per a la roba. Si us fa por que farà olor de vinagre, per l'àcid acètic, no hi patiu: encara que la roba humida en pugui fer una mica, un cop eixuta no en farà pas. A més a més Teuch fa menys olor que el vinagre.
Us deixarà la roba ben flonja i amb els colors una mica més vius.

Si us heu trobat mai que emprant suavitzant se us fan malbé les gomes elàstiques de la roba (la interior, la de bany, etc.), no us passarà el mateix amb Teuch.

Si us agrada que la roba neta faci olor, Teuch no conté perfums de cap mena.
Aboqueu un quart de tassa en el compartiment de la rentadora on va el suavitzant, una rentadora mitjana amb càrrega plena.


Té una olor molt més suau que el vinagre.
Aquest producte no conté ni perfums, ni colorants ni conservants.

Recipient retornable


L'abonament per al recipient de 1000 ml, és d'1,20 €. I per al recipient de 500 ml, serà de 0,70 €. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En enviar la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i es recupera l'import així que es retorna buit.

CLF-TEU01000

Fitxa tècnica

Mida
1000ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%
Comentaris (3)
Grau
Actualment no hi ha ressenyes de clients.