close

Avís de galetes


Les galetes són petits arxius de text que el navegador emmagatzema quan es visita llocs web. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al perfil i necessitats de l’usuari, és a dir, sense l’ús d’aquestes els serveis oferts per qualsevol pàgina web es veurien notablement afectats. Si es deshabiliten completament les galetes és possible que algun apartat del lloc web no funcioni correctament.

Netejador de terres Nóinín, olor de pi

  • -20%
Nóinín olor de pi, 1 L
  • Nóinín olor de pi, 1 L
  • Nóinín olor de pi, 1 L

Netejador de terres Nóinín, olor de pi

4,51 € 5,64 €

D'eixugat ràpid i desinfectant. No deixa llapisseres. Si tens gossos o gats a casa, no tindràs males olors en fregar el terra. Olor de pi.

Descripció: Cerques un sabó natural i desinfectant? Aquest sabó per netejar terres ha sigut formulat de manera artesanal amb productes naturals de primera qualitat. Els seus components permeten netejar el terra de forma segura i lliure de tòxics, a més a més, és respectuós amb el medi ambient.

Desinfecta de forma natural i l'oli de pi en reforça més la desinfecció. Apte per a netejar parquets naturals o sintètics, mosaic hidràulic, excepte paviments porosos.

També està recomanat si tens mascotes a casa perquè aconseguiràs mantenir una olor agradable i sense de tòxics. Amb el sabó per terra Ca la Font, descobriràs una altra manera de netejar la teva llar.

Prova’l, notaràs el canvi i no en tornaràs a comprar amb productes sintètics!

 

Instruccions d'ús: S’aconsella afegir uns 50 ml (un quart de got d’aigua) en el cubell de fregar el terra. En aigües més dures pot requerir-ne un pèl més. Fregar com sempre ho hagi fet, no requereix res en especial.

 
Observacions: Es pot emprar per a la neteja de parquets naturals i sintètics, sempre respectant les indicacions de llur fabricant. Apte per a qualsevol altre terra sempre, excepte terres de pedra amb el porus obert.
Per a la neteja de les juntes, si s’escau, recomano l’ús del descalcificador aplicat directament a les juntes, esperar una mica, i llavors netejar-ho amb el pal de fregar o l’eina utilitzada habitualment.
Elimina amb eficàcies les olors d’animals en el terra o de males olors a causa de l’ús de detergents per a terres.

 
Components: Aigua destil·lada, gluconat de sodi, decyl glucoside, cocoat potàssic, etanol i oli de pi.
Ca la Font no ha afegit colorants, conservants o perfums. L'olor del producte és per l'oli de pi.

 
Indicacions: Romandre allunyat de la mainada.
Eviteu el contacte en ferides perquè el courà força la ferida. Arribat el cas esbaldir-la amb aigua.
No ingerir. D'ús extern.
En cas d'ingesta aneu al centre mèdic i dugueu l'envàs del producte.

Recipient retornable


L'abonament per al recipient de 1000 ml, és d'1,20 €. I per al recipient de 500 ml, serà de 0,70 €. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En enviar la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i es recupera l'import així que es retorna buit.

CLF-NONP01000

Fitxa tècnica

Mida
1000ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%
Composició del producte
Veure la fitxa tècnica.
Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.