Nóinín amb olor de pi

Netejador de terres

  • -20%
Nóinín olor de pi, 1 L
  • Nóinín olor de pi, 1 L
  • Nóinín olor de pi, 1 L

Nóinín amb olor de pi

Netejador de terres

4,26 € 5,33 €

D'eixugat ràpid i desinfectant. No deixa llapisseres. Si tens gossos o gats a casa, no tindràs males olors en fregar el terra. Olor de pi.

Cerques un sabó natural i desinfectant? Aquest sabó per netejar terres ha sigut formulat de manera artesanal amb productes naturals de primera qualitat. Els seus components permeten netejar el terra de forma segura i lliure de tòxics, a més a més, és respectuós amb el medi ambient.

Desinfecta de forma natural i l'oli de pi en reforça més la desinfecció. Apte per a netejar parquets naturals o sintètics, mosaic hidràulic, excepte paviments porosos.

Noínín també està recomanat si tens mascotes a casa perquè aconseguiràs mantenir una olor agradable i sense de tòxics. Amb el sabó per terra Ca la Font, descobriràs una altra manera de netejar la teva llar.

Prova’l, notaràs el canvi i no en tornaràs a comprar amb productes sintètics!

 

Instruccions d'ús: S'aconsella afegir uns 50 ml (un quart de got d’aigua) en el cubell de fregar el terra. En aigües més dures pot requerir-ne un pèl més. Fregar com sempre ho hagi fet, no requereix res en especial.

 
Observacions: Es pot emprar Nóinín per a la neteja de parquets naturals i sintètics, sempre respectant les indicacions de llur fabricant. Apte per a qualsevol altre terra sempre, excepte terres de pedra amb el porus obert.
Per a la neteja de les juntes, si s’escau, recomano l’ús del descalcificador aplicat directament a les juntes, esperar una mica, i llavors netejar-ho amb el pal de fregar o l’eina utilitzada habitualment.
Elimina amb eficàcies les olors d’animals en el terra o de males olors a causa de l’ús de detergents per a terres.

 
Components: Aigua destil·lada, gluconat de sodi, decyl glucoside, cocoat potàssic, etanol i oli de pi.
Ca la Font no ha afegit colorants, conservants o perfums. L'olor del producte és per l'oli de pi.

 
Indicacions: Romandre allunyat de la mainada.
Eviteu el contacte en ferides perquè el courà força la ferida. Arribat el cas esbaldir-la amb aigua.
No ingerir. D'ús extern.
En cas d'ingesta aneu al centre mèdic i dugueu l'envàs del producte.

Recipient retornable


L'abonament per al recipient de 1000 ml, és d'1,20 €. I per al recipient de 500 ml, serà de 0,70 €. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En enviar la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i es recupera l'import així que es retorna buit.

CLF-NONP01000

Fitxa tècnica

Mida
1000ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%
Actualment no hi ha ressenyes de clients.