Descalcificador Llevesn gel

  • -10%
Llevesn gel, 1000 ml
  • Llevesn gel, 1000 ml
  • Llevesn gel, 1000 ml

Descalcificador Llevesn gel

El descalcificant en gel es per remoure la calç en llocs amb força acumulació o complicats de treure respectuós amb la pell i el medi-ambient.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Descripció: De descalcificadors n’hi ha molts des del més sintètic al més natural però, i quan convé remoure la calç d’una superfície vertical i quan aquesta té una crosta gruixuda? Fins ara tots els descalcificadors d’àmbit de la llar són líquids amb el qual dificulta molt la neteja de zones verticals i amb molta calç adherida. Fins ara calia fregar-ho molts cops fins que quedava net i els braços ben carregats. Per aquest motiu va sorgir la idea de fer un producte en format gel per poder aplicar en qualsevol superfície i que no degoti, encara que regalimi un poc.
Així doncs, aquest producte és prou espès per poder-ho aplicar en superfícies verticals i prou potent per a remoure superfícies generoses de calç adherida sigui en parets de dutxa, mampares, etcètera.
 
Instruccions d'ús: Per a un bon ús cal aplicar el producte sobre la superfície a tractar, compte si es té cap ferida doncs courà molt. En aplicar-ho recordarà una mica com una pintura, tot i no ser-ho.
Es deixa reposar una hora, aproximadament, i llavors esbaldir generosament i ajudant-se d’un fregall o raspall per a remoure el producte de la superfície tractada fins que aquesta quedi ben neta.
 
Observacions: Un ús indiscriminat del producte pot arribar a deixar mate els metalls com l’acer inoxidable. Es recomana l’ús de guants.
 
Components:  Aigua destil·lada, àcid cítric, àcid oxàlic i goma guar. L’àcid cítric, que es troba sobretot en els cítrics (tal com diu el nom) és fabricat industrialment en processos de fermentació, sense organismes modificants genèticament; l’àcid oxàlic (àcid present sobretot en els vegetals, fruits secs, cacau/xocolata, entre més), és fabricat en reactors químics a causa de l'alta demanda i la poca oferta en la Natura i, la goma guar, és un polisacàrid extret de la farina de les llavors de la  Cyamopsis tetragonoloba, una lleguminosa.

Aquest producte no conté colorants, conservants ni perfums afegits.
 
Indicacions: Romandre allunyat de la mainada. No barrejar amb el desinfectant de Ca la Font, es despendria gran quantitat de diòxid de carboni (CO₂). Irritant ocular.

Recipient retornable


L'abonament per al recipient de 1000 ml, és d'1,20 €. I per al recipient de 500 ml, serà de 0,70 €. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En enviar la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i es recupera l'import així que es retorna buit.

CLF-LLG01000

Especificacions

Mida
1000ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%
Composició del producte
Veure la fitxa tècnica.
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.