Gel higienitzador de mans

  • -10%
Gel higienitzador de mans, 100 ml
  • Gel higienitzador de mans, 100 ml

Gel higienitzador de mans

Gel hidroalcohòlic de Terpenic, per a una neteja a fons de les mans i els braços per a desinfectar-te bé.
Conté àloe vera i glicerina com a actius hidratants per a protegir la pell dels alcohols.
És el gel higienitzador de mans dels sanitaris. Poca olor i molta hidratació.

Contingut en alcohol > 70%

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

DESCRIPCIÓ

Aquest producte és fabricat a Catalunya i donem molta prioritat a l'olor del producte i a la hidratació. És un gel d'olor suau, gens apegalosa. És molt espès, pel contingut d'Àloe Vera i glicerina. És la causa d'un preu una mica més alt. Actualment són els sanitaris qui més en compren, per la irritació que pateixen en la pell. Es pot combinar amb oli verge de coco bio per a hidratar la pell

MODE D'ÚS

 

Apliqueu-lo solament sobre la pell eixuta, sana i neta. Apliqueu el producte sobre de les mans eixutes i fregueu-vos-les amb una DOSI MÍNIMA DE 3 ML (2 PULSACIONS) durant, pel cap baix, 30 segons. Manteniu humides les mans mentre duri el procés de rentada. Continueu fregant-vos-les fins que se us eixuguin del tot. Apliqueu la quantitat suficient de producte, en diverses tongades si convé, sobre de les mans i avantbraços sempre nets i eixuts. Friccioneu-vos-els durant un minut i mig (90 segons), tot assegurant-vos que la pell no resta eixuta durant aquesta estona. Continueu de fregar-vos-els fins que us hàgiu eixugat el producte. No us poseu els guants abans de l'eixugada completa de la pell.INGREDIENTS

 

Alcohol Denat., Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Triethanolamine, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Citronelol, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Limonene, Benzyl Benzoate, Eugenol, Benzyl Salicylate.

Contingut d'alcohols > 70%ADVERTIMENTS I RECOMANACIONS

 
ÚS EXTERN: No l'ingeriu pas. Apliqueu-lo sobre la pell sana, neta i eixuta. No l'empreu en persones sensibles als seus components, ni durant una estona llarga. Respecteu sempre els temps d'aplicació recomanats.
CONSERVACIÓ: Conserveu el producte en l'envàs original, ben tancat i en un lloc eixut.
AVÍS: Líquid perillós, desprèn vapors molt inflamables. Manteniu-lo allunyat de la quitxalla. Manteniu-lo allunyat de les fonts de calor, guspires, flama encesa o superfícies calentes. No fumeu mentre el feu servir. Manteniu l'envàs tancat hermèticament.
EN CAS DE CONTACTE AMB ELS ULLS: Esbaldiu-los prudentment i amb aigua durant uns minuts Traieu-vos les lentilles de contacte, si en dueu i si us resulta fàcil de treure-us-les. Continueu esbaldint. Si persisteix la irritació ocular, consulteu amb un metge.
EN CAS D'INGESTA: Esbaldiu-vos la boca. NO provoqueu el vòmit.

ELIMINACIÓ: Elimineu el contingut i l'envàs en una planta d'eliminació de residus autoritzada o deixalleria.

RWZGMZCZ0100

Especificacions

Mida
500 ml
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.