Siol

Llevataques de greix

  • -20%
Siol
  • Siol
  • Siol

Siol

Llevataques de greix

5,37 € 6,72 €

Siol, el lleva-taques de Ca la Font que lleva les taques greixoses deixant-te les peces de roba com noves. Apte per a la neteja a mà o a màquina. 100% natural.

Siol està fabricat amb sabó potàssic i és un producte 100% natural.


El sabó potàssic està fent a partir d'olis vegetals, en aquest cas oli de coco, i hidròxid de potassi.


El sabó potàssic és tou, ben concentrat recorda un codonyat. En canvi, el sabó sòdic és la pastilla dura que tots coneixem.

Siol és un llevataques molt efectiu en taques greixoses, com ara, la suor, del frec de la roba amb la pell, olis vegetals i mantegues.


De vegades, amb una bugada normal les taques no se'n van pas de les notes peces de roba. A tots ens ha passat un que altre cop.


Tens una taca a la roba, o del frec de qualsevol teixit i fas una bugada convencional. Quan treus la roba comproves que les taques romanen. Hi ha restes de brutícia que, amb un senzill rentat, se'n van, però d'altres els costa més o directament no marxen mai.


Les restes de menjar són especialment difícils d'eliminar perquè solen compondre's de molts ingredients que barrejats els dóna un color intens.


Siol dissolt amb el polvoritzador tota mena de taca greixosa.
Ajuda a eliminar taques de la roba còmoda i eficaçment, és molt pràctic i no t'embrutes pas les mans. És un gran llevataques, en una ampolla i amb polvoritzador, fàcil de manegar.


És imprescindible, per no tindre més taques de base greixosa.


Aplicació


Aplicar Siol directament sobre les taques, en els colls, punys de les mànigues, etcètera. Deixeu en repòs uns pocs minuts, un parell o tres, i llavors ho podeu fregar suaument i esbaldir amb força aigua, o bé, introduir-ho directament a la rentadora i fer la bugada.


No apliqueu Siol i ho deixeu per molta estona en sec car podria malmetre la roba.


Siol no conté ni colorants, ni conservants ni perfums afegits, així com emblanquidors, espessidors o enzims.


Biodegradabilitat del producte


El sabó potàssic natural d'oli de coco es reintegra molt bé en la Natura, acaba reaccionant amb la calç transformant-se amb una sal potàssica que serveix d'adob natural per plantes o algues.

Recipient retornable


L'abonament per al recipient de 1000 ml, és d'1,20 €. I per al recipient de 500 ml, serà de 0,70 €. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En enviar la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i es recupera l'import així que es retorna buit.

CLF-LLT00500

Fitxa tècnica

Mida
500ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%
Basats en 1 parers expressats
Actualment no hi ha ressenyes de clients.