Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Siol

7,75 €
Siol
  • Siol
  • Siol

Siol

7,75 €
Impostos inclosos

Siol, el lleva-taques de Ca la Font que lleva les taques greixoses deixant-te les peces de roba com noves. Apte per a la neteja a mà o a màquina. 100% natural.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Siol està fabricat amb sabó potàssic i és un producte 100% natural.


El sabó potàssic està fent a partir d'olis vegetals, en aquest cas oli de coco, i hidròxid de potassi.


El sabó potàssic es tou, ben concentrat recorda un codonyat. En canvi el sabó sòdic és la pastilla dura que tots coneixem.

Siol és un lleva-taques molt efectiu en taques greixoses, com ara, la suor, del frec de la roba amb la pell, olis vegetals i mantegues.


De vegades, amb una bugada normal les taques no se'n van pas de les notes peces de roba. A tots ens ha passat un que altre cop.


Tens una taca a la roba, o del frec de qualsevol teixit i fas una bugada convencional. Quan treus la roba comproves que les taques romanen. Hi ha restes de brutícia que, amb un senzill rentat, se'n van, però d'altres els costa més o directament no marxen mai.


Les restes de menjar son especialment difícils d'eliminar perquè solen compondre's de molts ingredients que barrejats els dona un color intens.


Siol dissolt amb el polvoritzador tot tipus de taca greixosa.
Ajuda a eliminar taques de la roba còmode i eficaçment, és molt pràctic i no t'embrutes pas les mans. És un gran lleva-taques, en una ampolla i amb polvoritzador, fàcil de manegar.


És imprescindible, per no tindre més taques de base greixosa.


Aplicació


Aplicar Siol directament sobre les taques, en els colls, punys de les mànigues, etcètera. Deixeu en repòs uns pocs minuts, un parell o tres, i llavors ho podeu fregar suaument i esbaldir amb força aigua, o bé, introduir-ho directament a la rentadora i fer la bugada.


No apliqueu Siol i ho deixeu per molta estona en sec car podria malmetre la roba.


Siol no conté ni colorants, ni conservants ni perfums afegits, així com emblanquidors, espessidors o enzims.


Biodegradabilitat del producte


El sabó potàssic natural d'oli de coco es reintegra molt bé en la Natura, acaba reaccionant amb la calç transformant-se amb una sal potàssica que serveix d'adob natural per plantes o algues.

 

 

Envàs retornable

 
Producte en envàs retornable.
El seu preu és de 1,20€. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En enviar la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i l'import total a reintegrar.

CLF-LLT00500

Especificacions

Mida
500ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%