Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Tinilip multús, 500 ml
  • Tinilip multús, 500 ml
  • Tinilip multi-usos, 500 ml

Multiusos Tinilip

Tinilip un multiús fet amb sabó de coco que et sorprendrà com netejavidres i superfícies, sense necessitat d'esbaldir. No s'entela el mirall.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Tinilip és un multiús fet amb sabó natural d'oli de coco.


Molt còmode en la neteja de vidres i miralls (prevé l'entelat del mirall del lavabo).
També serveix per a la neteja de qualsevol superfície, com les pantalles de TV, tauletes, etcètera.


Apte per a netejar les rajoles, portes, superfícies de plàstic o metall, làmpades, bombetes (apagades), fluorescents (apagats), taules, cadires, electrodomèstics (sempre apagats o desendollats), etcètera.


Tinilip és un producte que allarga molt, arrossegant bé la brutícia o ditades. D'eixugat ràpid que deixa les superfícies netes, desinfectades i lluents


Tot i que en el moment d'emprar el producte es percep l'olor de coco no queda cap olor romanent un cop s'ha eixugat la superfície.


El sabó de coco es fabrica a partir d'oli de coco i sosa càustica. El producte resultant és sabó de coco i glicerina. En un tractament posterior, amb clorur de sodi, se li retira la glicerina. El sabó natural pel seu pH és un desinfectant natural, que no cal afegir-hi res més.

Tinilip neteja eficaçment totes les superfícies possibles i no hauràs d'esbaldir-les després. Deixa casa teva neta, fresca i desinfectada, gràcies als seus potents components de neteja d'origen natural. Fes que la neteja de la llar et resulti més fàcil, gràcies a la fórmula multiús i versatilitat de Tinilip.

Gràcies a la concentració de components natural i que no conté productes químics agressius, és delicat i no deixa residus tòxics en les superfícies netejades. Eficaç, versàtil i respectuós amb el medi-ambient.


Si vols tindre la llar impecable i segura per a tu i la teva família, el multiús Tinilip és el que estàs cercant. T'agradarà!

Tinilip no conté ni colorants, ni conservants ni perfums afegits.

 

 
Biodegradabilitat del producte


El sabó natural d'oli de coco es reintegra molt bé en la Natura, acaba reaccionant amb la calç transformant-se amb una sal que serveix d'adob natural per plantes o algues.

Recipient retornable


L'abonament per al recipient de 1000 ml, és d'1,20 €. I per al recipient de 500 ml, serà de 0,70 €. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En enviar la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i es recupera l'import així que es retorna buit.

CLF-NVC00500

Especificacions

Mida
750ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%
chat Comentaris (4)
Grau
Actualment no hi ha ressenyes de clients.