Descalcificador Llevesn

  • -20%
Llevesn - descalcificant líquid - 500ml
  • Llevesn - descalcificant líquid - 500ml
  • Llevesn - descalcificant líquid - 500ml

Descalcificador Llevesn

4,06 € 5,07 €

Llevesn és un descalcificant natural, molt efectiu per a remoure amb facilitat les restes de calç que ens trobem en les aixetes, mampares, etcètera. Apte per SQM. El seu format líquid concentrat li dóna una potència extra per a eliminar la calç de forma segura i eficaç, deixant uns resultats lluents. Utilitza-ho i recupera la brillantor original!

Llevesn és un descalcificant potent i efectiu, 100% natural.
El seu principi actiu és l'àcid cítric. L'àcid cítric es troba principalment en els fruits dels cítrics que li dona l'acidesa.
Actualment, l'àcid cítric es produeix via fermentació de fongs emprant com a matèria primera restes de midó de patata, suc de glucosa, sacarosa, canya de sucre i altres.

És un dels àcids més suaus que hi ha i per això, Llevesn és suau amb el marbre o l'acer inoxidable. Un altre àcid més fort pot llevar la lluentor del marbre o de l'acer inoxidable.

Llevesn està pensat per aplicar-lo a les aixetes i zones properes que per l'aigua s'acumula la calç. En aquests llocs aplicarem el producte i deixarem que actuï un parell de minuts, veureu que just aplicar el producte fa unes bombolles molt petites, és la reacció de l'àcid cítric amb la calç.

En el cas de la zona de la dutxa/banyera hi té més feina, però el Llevesn se'n sortirà. En la mampara n'apliqueu per tota la superfície interior, si cal també a fora, i en acabar ja ho podreu fregar que us ho deixarà net de calç.
En la banyera pot ser que tingueu més feina i haureu d'afegir-ne més i deixar-lo reposar una mica més. En les aixetes probablement en bona part només sigui posar-ne una mica i n'hi hagi prou i en la zona de la paret el costi més.

Llevesn és un descalcificant no un producte per a la neteja. La seva acció principal és remoure la calç, però no serveix de neteja en general. Això no vol dir que calgui un detergent després d'emprar el descalcificador. Si la intenció és de remoure la calç, doncs serà suficient.

Això si, en contenir àcid cítric té una acció fungicida. Un exemple interessant d'ús és que un cop netejar la zona de fogons i marbre, on habitualment posem menjar, polvoritzem en un drap i fem una fregada suau per tota la superfície. Això farà la murga als fongs.

 

Usos

Neteja de les juntes de les rajoles. Gireu 180° el tap del polvoritzador per passar d'esprai a raig. Apunteu a les juntes i aneu prement el polsador per anar mullant les juntes. Espereu un parell de minuts i podreu esbaldir amb un cubell d'aigua neta i amb el pal de fregar.

Neteja d'aixetes i mampares. Polvoritzeu el producte per la zona amb marques de calç. Si només és de les gotes o esquitxades podreu fregar directament amb un drap o baieta. Si és una concentració de calç més grossa com a la base de l'aixeta esperar uns segons o minuts i passeu a fregar directament amb un drap o baieta. Amb calç endarrerida s'aconsella l'ús del Llevesn gel.

Llevesn no conté ni colorants, ni conservants ni perfums afegits.

Recipient retornable


L'abonament per al recipient de 1000 ml, és d'1,20 €. I per al recipient de 500 ml, serà de 0,70 €. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En enviar la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i es recupera l'import així que es retorna buit.

CLF-DCL00500

Fitxa tècnica

Mida
500ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%
Comentaris (2)
Grau
Actualment no hi ha ressenyes de clients.