close

Avís de galetes


Les galetes són petits arxius de text que el navegador emmagatzema quan es visita llocs web. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al perfil i necessitats de l’usuari, és a dir, sense l’ús d’aquestes els serveis oferts per qualsevol pàgina web es veurien notablement afectats. Si es deshabiliten completament les galetes és possible que algun apartat del lloc web no funcioni correctament.

Desgreixant Rós

  • -20%
Rós - desengrasante - 500ml
  • Rós - desengrasante - 500ml
  • Rós - desgreixant - 500ml

Desgreixant Rós

6,90 € 8,63 €

Rós és un desgreixant fabricat a partir d'olis vegetals i extracte de cítrics. És molt potent per a la neteja de campanes, estris de cuina i acer inoxidable.

Rós és un desgreixant fabricat, només, amb productes naturals.


Està fabricat amb sabons naturals (a partir d'olis vegetals) i extracte de cítrics.
Aquest desgreixant com que no conté cap component sintètic es reintegra amb molta facilitat en el medi-ambient sense deixar residus.


Com que no conté dissolvents hidrocarburs ni sosa càustica els seus vapors no son tòxic.
En ser líquid s'escampa molt bé pels forats dels filtres de la campana, així com per les parets del forn.
Es pot polvoritzar o aplicar-ho a raig segons convingui tant si vols aplicar-ho en una superfície com a sobre d'un drap.
Rós és molt poc escumós precisament per estalviar aigua a l'hora d'esbaldir.

Rós pot ajudar-te en la neteja de les paelles, olles de caldo, planxa, on el detergent per plats li costa netejar-ho bé, en serà un bon complement que no li traurà propietats sinó que en guanyarà. I es guanyarà una bona olor de cítric.

Rós està especialment pensat per a la neteja de la campana i els filtres i, també per a la neteja del forn, tot i no ser desincrustant. En la neteja de la campana es pot abocar el producte en un drap o polvoritzar a sobre de la campana, els filtres és aconsellable desmotar-los i netejar-los sobre la pica o una plata gran.
Aconsello l'ús del Tiwlip per la part superior de la campanya i rajoles. Principalment, perquè sol haver-hi més pols que greix i l'amoníac reacciona amb part de la pols transformant-se en sabó natural i és un desinfectant. També és excel·lent en la neteja de l'acer inoxidable.

Rós també neteja amb molta facilitat la zona dels fogons o vitroceràmica, marbre i la part vertical darrere els fogons fins a sota la campana on, habitualment, s'hi acumula més greix per la cocció dels aliments. També va molt bé per a netejar superfícies inoxidables.

També, Rós elimina amb molta facilitat l'olor de peix.

 

No conté ni perfums, ni colorants, ni conservants afegits.

 

Biodegradabilitat del producte

 

Part dels components de Rós són sabons naturals. La reacció d'aquests amb la calç de l'aigua els convertirà en sals que serviran d'adob a plantes o algues.

Recipient retornable


L'abonament per al recipient de 1000 ml, és d'1,20 €. I per al recipient de 500 ml, serà de 0,70 €. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En enviar la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i es recupera l'import així que es retorna buit.

CLF-BDG00500

Fitxa tècnica

Mida
500ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%
Composició del producte
Veure la fitxa tècnica.
Comentaris (7)
Grau
Actualment no hi ha ressenyes de clients.