Repel·lent de mosquits Mosgito

  • -10%
Mosgito
  • Mosgito
  • Mosgito
  • Mosgito
  • Mosgito

Repel·lent de mosquits Mosgito

Mosgito un repel·lent amb olis essencials bio amb una molt bona olor a cítrics et tornarà la pau foragitant els mosquits del teu voltant. Serveix per al mosquit tigre.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Mosgito és el repel·lent de mosquits fabricat per Ca la Font amb olis essencials bio sense emprar alcohols.

La seva barreja d'olis essencials, tots amb certificat BIO, proporciona una agradable olor a cítrics, però que per als mosquits és pèssima i els foragita.

És un repel·lent que es pot emprar tant a l'interior de l'habitatge com a l'exterior, tot i ser més complex.

En l'interior de l'habitatge es pot polvoritzar a l'aire, com el mata-mosquits, tot i que és millor fer-ho sobre superfícies o la nostra roba.

En l'interior de l'habitatge el millor és impregnar els marcs de portes i finestres obertes, o l'espai entre la finestra i la persiana a mitjana alçada amb Mosgito per tal de frenar l'accés als mosquits. Sol ser molt efectiu encara que corri l'aire.

Aquest producte no taca la roba o la paret, es pot aplicar sobre la roba o paret (en aquest cas si s'aplica des de gaire a prop, pot sorgir una rodanxa humida que s'assecarà en poca estona).

En el llit s'aconsella posar-ne sobre el llit fet tres cops per costat i un parell sobre la capçalera, mai en el coixí perquè es respiraria tota la nit.
Això es pot fer en nens car no se'ls posa a sobre i pot ser ben efectiu.

En l'exterior és més complicat degut, lògicament, en romandre en un espai més o menys obert.
Si esteu en una terrassa on els mosquits tenen tendència a posar-se vora un llum o una planta polvoritzeu directament (compte que els llums empren electricitat).

En àrees on hi hagi una gran concentració de mosquits, prop de rius o aiguamolls, és important dur roba de màniga llarga i, també, que cobreixin bé les cames fins al calçat.
L'ús de fibres naturals (cotó, lli) pot ajudar a alleugerir la pressió dels mosquits sobre nosaltres i fent així que Mosgito sigui més efectiu.

 

No conté ni perfums, ni colorants, ni conservants afegits.

 

 

Biodegradabilitat del producte

 

Mosgito només conté olis essencials bio. Els que es dipositin en la roba seran dissolts a la rentadora i el que es dipositi en la pell en dutxar-nos. En ambdós casos la degradació  en el medi serà breu.

 

Recipient retornable


L'abonament per al recipient de 1000 ml, és d'1,20 €. I per al recipient de 500 ml, serà de 0,70 €. Es paga en fer la comanda i es recupera un cop retornat buit.
En enviar la comanda rebreu un correu amb la factura, les condicions de retorn dels envasos i es recupera l'import així que es retorna buit.

CLF-RMQ00500

Especificacions

Mida
750ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.