Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Recipient i ble de recanvi per al difusor de perfums Prisma

  • Nou producte
Recipient i ble de recanvi per al difusor de perfums Prisma, dues unitats
  • Recipient i ble de recanvi per al difusor de perfums Prisma, una unitat

Recipient i ble de recanvi per al difusor de perfums Prisma

Recipient i ble del difusor Prisma. Tant per a fer les vostres barreges com per canviar el recipient o ble malmès.

Unitats
En estoc

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

El difusor de perfums Prisma permet de tindre recipients sobrers per a fer-se un mateix, barreges d'olis essencials o sinergies. Tot i ser petita es podrà etiquetar i saber quina és.

També, si s'ha malmès l'original, es podrà canviar per una de nova.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

Advertiments

Els olis essencials poden malmetre les superfícies.
Feu-los servir amb cura.
Per a un òptim funcionament i per tal d'evitar vessaments i accidents, col·loqueu sempre el difusor sobre una superfície plana i anivellada.
Per a canviar d'oli essencial o sinergia, abans llegiu les instruccions d’ús.
Els olis essencials o sinergies que es facin servir han de ser de líquids. Les resines, oleoresines o olis viscosos no permeten la difusió directa.

Les partícules d'oli essencial que es generen en la difusió de prisma són extremadament petites, i el seu comportament físic (especialment el desplaçament en l'aire) es pot veure alterat per factors tan simples com la temperatura de l'estança on hi hagi el difusor, la humitat relativa, els corrents d'aire, el mateix oli essencial o sinergia que s'estigui difonent o la interacció amb altres aparells que hi hagi a prop (aire condicionat, ventiladors, etcètera).

SIPRIBCZ000Z-1
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.