Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Difusor Nebula Q
 • Difusor Nebula Q
 • Difusor Nebula Q

Difusor de perfums Nebula-Q

El difusor de perfums Nebula-Q difon els olis essencials o sinergies per nebulització. Té un abast de 30 m². Te'l pots endur en la bossa de mà on vulguis.

Ports de franc.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

El difusor d'aromes, Nebula-Q, permet la difusió d'olis essencials i sinergies mitjançant la nebulització. Es pot fer directament des del recipient de l'oli essencial i sinergia (mides acceptades de 10,  i 15 ml) o, també, amb el recipient (20 ml) que s'adjunta al difusor d'aromes en comprar-lo permeten fer-te tu mateixa qualsevol barreja d'olis essencials idònies per qualsevol moment.

La nebulització és el procés mitjançant el qual un líquid es transforma en una munió de gotetes extremadament petites que s'escampen per l'aire permetent que les propietats des d'olis essencials o sinergies s'escampin.

El difusor d'aromes Nebula-Q empra la tecnologia Twist&Mist (TM) per a connectar i fixar l'envàs en el difusor d'aromes i, així, començar a ambientar l'espai.

Té disseny innovador i compacte. El seu sistema de funcionament el fan ideal pels amants de l'aromateràpia.
Té un disseny molt senzill, té un sol botó que prement-lo un cop s'engega en mode discontinuo i prement-lo un segon cop s'apaga del tot.

La seva versatilitat, el fan el company ideal en la feina, la llar o per les vacances. A més a més el pots emprar amb una sinergia que repèl els mosquits i gaudir d'un ambient lliure de mosquits.
També, pots emprar una sinergia que absorbeix l'olor del tabac deixant-te una olor fresca i agradable.
Apte per emprar-lo en interiors com en exteriors.
Mitjançant la nebulització de l'oli essencial pur, que abans haurem connectat al difusor, aconseguirem donat ambient a la nostra sala amb les nostres olors favorites i, a més a més, beneficiar-nos de totes les propietats que tenen els olis essencials.
Ocupa molt poc espai i és totalment portàtil.

No altera pas la qualitat de l'oli essencial o sinergia i té una completa difusió del producte.

Característiques:

 • Difusió fins als 30 m²
 • Ús directe des del recipient de 10,15 o 20 ml i una boca de DIN18.
 • La bateria és recarregable
 • Té una autonomia de fins a 35 h
 • Té un temps de recàrrega completa de 2:30 h
 • Inclou carregador, cable de connexió USB 2.0. I un recipient buit.
 • Es pot carregar des del port USB de l'ordinador o transformador del mòbil (5 V / 500 mA)
 • Té tres nivells de difusió a intervals de 10, 30 o 60.
 • Mides: 125 mm d'ample, 39 mm de llarg i 104 mm d'alt.
 • Pesa 300 g

Advertiments

Els olis essencials poden malmetre les superfícies.
Feu-los servir amb cura.
Per a un òptim funcionament i per tal d'evitar vessaments i accidents, col·loqueu sempre el difusor sobre una superfície plana i anivellada.
Per a canviar d'oli essencial o sinergia, abans llegiu les instruccions d’ús.
Els olis essencials o sinergies que es facin servir han de ser de líquids. Les resines, oleoresines o olis viscosos no permeten la difusió directa.

Les partícules d'oli essencial que es generen en la difusió de prisma són extremadament petites, i el seu comportament físic (especialment el desplaçament en l'aire) es pot veure alterat per factors tan simples com la temperatura de l'estança on hi hagi el difusor, la humitat relativa, els corrents d'aire, el mateix oli essencial o sinergia que s'estigui difonent o la interacció amb altres aparells que hi hagi a prop (aire condicionat, ventiladors, etcètera).

SINEQZCZ000Z
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.