Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Difusor de perfums Prisma

Difusor Prisma
  • Difusor Prisma

Difusor de perfums Prisma

Difusor de perfums mitjançant ultrasons, Prisma, per una habitació d'uns 10 m². Es pot emplenar amb olis essencials o sinergies, o fer-te les teves barreges.

Ports de franc.

En estoc

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Aromateràpia a l'oficina i, també, de viatge pel món. Gràcies al difusor d’aromes Prisma podràs gaudir dels beneficis de l'aromateràpia amb una simple connexió USB.


Difusió ultrasònica
La difusió en fred per ultrasons de prisma crea una boira aromàtica, conservant totes les propietats dels olis essencials.


Característiques:

  • Difusió fins als 10 m²  

  • La bateria és recarregable

  • Inclou carregador, cable de connexió USB 2.0.

  • Es pot carregar des del port USB de l'ordinador o carregador el mòbil (4,5-5 V / 500 mA)

  • El botó polsador té quatre posicions: 1 – difusió cada 10 segons, 2 – difusió cada 30 segons, 3 – difusió 90 segons i 4 – apagat.

  • Mides: 39 mm d'ample, 39 mm de llarg i 78 mm d'alt.

  • Pesa 150 gAdvertiments

Els olis essencials poden malmetre les superfícies.
Feu-los servir amb cura.
Per a un òptim funcionament i per tal d'evitar vessaments i accidents, col·loqueu sempre el difusor sobre una superfície plana i anivellada.
Per a canviar d'oli essencial o sinergia, abans llegiu les instruccions d’ús.
Els olis essencials o sinergies que es facin servir han de ser de líquids. Les resines, oleoresines o olis viscosos no permeten la difusió directa.

Les partícules d'oli essencial que es generen en la difusió de prisma són extremadament petites, i el seu comportament físic (especialment el desplaçament en l'aire) es pot veure alterat per factors tan simples com la temperatura de l'estança on hi hagi el difusor, la humitat relativa, els corrents d'aire, el mateix oli essencial o sinergia que s'estigui difonent o la interacció amb altres aparells que hi hagi a prop (aire condicionat, ventiladors, etcètera).

SIPRIZCZ000Z

També li podria agradar

chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.