Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Difusor de perfums, Vera. Imatge 1
  • Difusor de perfums, Vera. Imatge 1
  • Difusor de perfums, Vera. Imatge 2
  • Difusor de perfums, Vera. Imatge 3

Difusor de perfums Vera

Vera un difusor petit, que s'endolla, per a crear ambient a l'habitació on estiguis. Emprant els olis essencials i sinergies o fer-te les teves barreges.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Difusor d'aromes VeraCompacte i portàtil


Terpenic Labs ha participat en el disseny d'aquest difusor d'aromes elegant i discret que conserva les propietats dels olis essencials. D'ús fàcil, es connecta directament a una presa de corrent elèctric. Pràctic, car es pot adaptar a diferents orientacions amb el seu endoll giratori i, gràcies a la seva coberta fixa, s'evita el contacte amb els olis essencials.

Suau calor


Similar a la calor emesa pel Sol en les plantes, aquest difusor difon els principis actius dels olis essencials a l'aire sense desnaturalitzar-los. D'aquesta forma ofereix ambients agradables i personalitzats d'acord amb les teves necessitats.

Polivalent


Desinfecta o purifica o perfuma l'aire. Relaxa't o respira millor. Genera un ambient triant-lo tu mateix. Gaudeix emprant aquest difusor d'aromes de diferents formes: amb els olis essencials de Terpenic Labs que podràs difondre sols o barrejats o amb les sinergies 100% naturals.

Mode d'ús


Abans de cap ús, es recomana llegir atentament les instruccions.
Abans de res verifica que la posició de la presa del corrent elèctric a la paret gira a la posició correcta perquè coincideixi amb l'orientació.
Col·loca el dispositiu en una superfície estable.
Obre la tapa del difusor prement-la mentre es gira.
Aboqueu de 15 a 20 gotes de l'oli essencial o sinergia en el dipòsit metàl·lic, sense sobrepassar el nivell màxim d'emplenat.
Endolla el difusor.
Una llum vermella indicarà que funciona bé.
La resistència elèctrica s'escalfarà a poc a poc i els olis essencials s'aniran difonent gradualment per l'ambient de l'habitació.
Després d'emprar el difusor cal desendollar-lo.
Espera uns minuts a què s'hagi refredat del tot i neteja el dipòsit amb un drap humit o esponja.

A tindre en compte


Terpenic Labs recomana no sobrepassar els 45 minuts d'ús de l'aparell per cada tres hores per tal de no saturar l'ambient de molècules aromàtiques.
En presència de mainada menor de 36 mesos no es recomana d'excedir difusions de només de 10 minuts.

Especificacions


Funciona amb: 220 V – 240 V
Mides: 8 x 8 x 13 cm
Abast de la difusió: 15 m²
Temperatura màxima d'ús: 50 C +/-5 C
Pes: 95 g

Advertiments

Els olis essencials poden malmetre les superfícies.
Feu-los servir amb cura.
Per a un òptim funcionament i per tal d'evitar vessaments i accidents, col·loqueu sempre el difusor sobre una superfície plana i anivellada.
Per a canviar d'oli essencial o sinergia, abans llegiu les instruccions d’ús.
Els olis essencials o sinergies que es facin servir han de ser de líquids. Les resines, oleoresines o olis viscosos no permeten la difusió directa.

Les partícules d'oli essencial que es generen en la difusió de prisma són extremadament petites, i el seu comportament físic (especialment el desplaçament en l'aire) es pot veure alterat per factors tan simples com la temperatura de l'estança on hi hagi el difusor, la humitat relativa, els corrents d'aire, el mateix oli essencial o sinergia que s'estigui difonent o la interacció amb altres aparells que hi hagi a prop (aire condicionat, ventiladors, etcètera).

SIVERZCZ000Z
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.