Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Nebula

50,82 €
Difusor Nebula
 • Difusor Nebula
 • Difusor Nebula
 • Difusor Nebula
 • Difusor Nebula
 • Difusor Nebula

Nebula

50,82 €

El difusor d'aromes Nebula difon els olis essencials o sinergies per nebulització. Té un abast de 75 m². Te'l pots endur en la bossa de mà on vulguis.

Ports de franc.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Difusor d'aromes d'olis essencials i sinergies mitjançant la nebulització. Es pot fer directament des de l'envàs de l'oli essencial i sinergia (mides acceptades de 10, 15 i 30 ml) o, també, amb l'envàs que s'adjunta al difusor d'aromes en comprar-lo permeten fer-te tu mateixa qualsevol barreja d'olis essencials idònies per qualsevol moment.

La nebulització és el procés mitjançant el qual un líquid es transforma en una munió de gotetes extremadament petites que s'escampen per l'aire permetent que les propietats des olis essencials o sinergies s'escampin.

El difusor d'aromes Nebula empra la tecnologia Twist&Mist (TM) per a connectar i fixar l'envàs en el difusor d'aromes i, així, començar a ambientar l'espai.

El seu disseny innovador i compacte i el seu sistema de funcionament el fan ideal pels amants de l'aromateràpia.

Té un disseny molt senzill, té un botó que prement-lo un cop s'engega en mode continuo, tornant-lo a prémer es posa, en mode discontinuo i prement-lo un tercer cop s'apaga del tot.

La seva versatilitat, el fan el company ideal en la feina, la llar o per les vacances. A més a més el pots emprar amb una sinergia que repèl els mosquits i gaudir d'un ambient lliure de mosquits.
També, pots emprar una sinergia que absorbeix l'olor del tabac deixant-te una olor fresca i agradable.

Mitjançant la nebulització de l'oli essencial pur, que abans haurem connectat al difusor, aconseguirem donat ambient a la nostra sala amb les nostres olors favorites i, a més a més, beneficiar-nos de totes les propietats que tenen els olis essencials.
Ocupa molt poc espai i és totalment portàtil.

No altera pas la qualitat de l'oli essencial o sinergia i té una completa difusió del producte.

Característiques:

 • Difusió fins als 75 m²
 • Ús directe des de l'envàs de 10,15 o 30 ml i una boca de DIN18.
 • La bateria és recarregable
 • Té una autonomia de fins a 20 h
 • Té un temps de recàrrega completa de 6 h
 • Inclou carregador, cable de connexió USB 2.0. i un envàs buit.
 • Es pot carregar des del port USB de l'ordinador
 • Té dos modes de difusió: contínua o a intervals, 10 segons funcionant i 20 de repòs
 • Mides: 10 mm d'ample, 42 mm de llarg i 131 mm d'alt.
 • Pesa 300 g

Advertiments

Els olis essencials poden malmetre les superfícies.
Feu-los servir amb cura.
Per a un òptim funcionament i per tal d'evitar vessaments i accidents, col·loqueu sempre el difusor sobre una superfície plana i anivellada.
Per a canviar d'oli essencial o sinergia, abans llegiu les instruccions d’ús.
Els olis essencials o sinergies que es facin servir han de ser de líquids. Les resines, oleoresines o olis viscosos no permeten la difusió directa.

Les partícules d'oli essencial que es generen en la difusió de prisma són extremadament petites, i el seu comportament físic (especialment el desplaçament en l'aire) es pot veure alterat per factors tan simples com la temperatura de l'estança on hi hagi el difusor, la humitat relativa, els corrents d'aire, el mateix oli essencial o sinergia que s'estigui difonent o la interacció amb altres aparells que hi hagi a prop (aire condicionat, ventiladors, etcètera).

SINEBZCZ000Z

Especificacions

Pes
200gr