Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Difusor de perfums, Run Run. Imatge 1.
  • Difusor de perfums, Run Run. Imatge 1.
  • Difusor de perfums, Run Run. Imatge 2.

Difusor de perfums Run Run

Difusor passiu d'olis essencials i sinergies pel cotxe mitjançant la tecnologia de la ventilació. Crea el teu ambient personal, treu el tabac o els mosquits.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Aquest petit difusor és el primer pensat per funcionar en un cotxe, o camió.

És molt senzill, no té peces mòbils, ni motor, ni difusor. Tampoc humidifica l'ambient ni fa cromoteràpia.

En la capsa on ve el producte us trobareu, en obrir-la, dues bossetes. Una conté el difusor d'aromes i l'altre unes pastilles de feltre blanc.

En el feltre hi posareu entre 3 i 5 gotes d’olis essencials o sinergies. Si voleu, en podreu afegir més depenen del vostre olfacte.

El difusor RUN RUN s'obre per la darrera i es descobreix el suport per fixar el feltre. Un cop fixat es tanca el difusor i es pot muntar en la reixeta de la ventilació del vehicle.
El difusor gira 360°, permeten un bon encaix en la reixeta de la  ventilació.

Amb les sinergies i els olis essencials tindreu una gran possibilitat per ambientar el vostre vehicle.

Us recordo que les sinergies poden ambientar l'espai, però també alterar l'estat anímic.
O crear-te sensacions de llocs concrets.

En els olis essencials cadascú és un món, des de l'olor de fusta, a bosc, a cítrics, flors de bosc, i repel·lir mosquits amb l'oli essencial Citronel·la bio.

Un gran repertori per un difusor tan petit.

Advertiments

Els olis essencials poden malmetre les superfícies.
Feu-los servir amb cura.
Per a un òptim funcionament i per tal d'evitar vessaments i accidents, col·loqueu sempre el difusor sobre una superfície plana i anivellada.
Per a canviar d'oli essencial o sinergia, abans llegiu les instruccions d’ús.
Els olis essencials o sinergies que es facin servir han de ser de líquids. Les resines, oleoresines o olis viscosos no permeten la difusió directa.

Les partícules d'oli essencial que es generen en la difusió de prisma són extremadament petites, i el seu comportament físic (especialment el desplaçament en l'aire) es pot veure alterat per factors tan simples com la temperatura de l'estança on hi hagi el difusor, la humitat relativa, els corrents d'aire, el mateix oli essencial o sinergia que s'estigui difonent o la interacció amb altres aparells que hi hagi a prop (aire condicionat, ventiladors, etcètera).

SIRUNZCZ000Z

Especificacions

Mida
31g

També li podria agradar

chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.