Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Difusor de perfums Mica. Imatge 3.
  • Difusor de perfums Mica. Imatge 1.
  • Difusor de perfums Mica. Imatge 2.
  • Difusor de perfums Mica. Imatge 3.

Difusor de perfums Micra

Difusor d'aromes portàtil! Te'l pots endur a la feina, a casa, al bar... El connectes a un endoll USB i una goteta d'oli essencial o sinergia. I omple els pulmons d'olor!

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

És el difusor d'aromes més petit, sols 18 grams de pes. El pots dur a la butxaca o en la bossa de mà. Sols et cal un endoll USB i a perfumar.

El pots tindre a la feina, l'estudi, una cambra, sempre i quan tinguis un endoll USB. La connexió ha de ser horitzontal.

Té un àmbit reduït 10m².

Pots posar-li qualsevol oli essencial.

Advertiments

Els olis essencials poden malmetre les superfícies.
Feu-los servir amb cura.
Per a un òptim funcionament i per tal d'evitar vessaments i accidents, col·loqueu sempre el difusor sobre una superfície plana i anivellada.
Per a canviar d'oli essencial o sinergia, abans llegiu les instruccions d’ús.
Els olis essencials o sinergies que es facin servir han de ser de líquids. Les resines, oleoresines o olis viscosos no permeten la difusió directa.

Les partícules d'oli essencial que es generen en la difusió de prisma són extremadament petites, i el seu comportament físic (especialment el desplaçament en l'aire) es pot veure alterat per factors tan simples com la temperatura de l'estança on hi hagi el difusor, la humitat relativa, els corrents d'aire, el mateix oli essencial o sinergia que s'estigui difonent o la interacció amb altres aparells que hi hagi a prop (aire condicionat, ventiladors, etcètera).

SIMICZCZ000Z

Especificacions

Mida
32g

També li podria agradar

chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.