Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Difusor de perfums Bruma

Difusor de perfums, Bruma
 • Difusor de perfums, Bruma

Difusor de perfums Bruma

Difusor d'aromes - olis essencials i sinergies

Humidificador de l'ambient

Ambientador de color

Ports de franc

En estoc

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

El difusor d’aromes Bruma ajuda a ionitzar i restaurar la humitat relativa ambiental, permetent difondre qualsevol classe d’oli essencial gràcies a la tecnologia de micronització de l’aigua per ultrasons.
Bruma, consumeix poc, 12 W, i resulta molt silenciós. Disposa de dues intensitats de nebulització (continuada o a intervals de 30 segons) que ens permetrà regular el volum de difusió requerit en cada moment.
Afegint unes gotes d’oli essencialsinergia a l’aigua del dipòsit, la micronització i nebulització posterior, permetran que l’oli essencial o sinergia es difonguin en l’espai aconseguint l’ambient o olor desitjats.
El dipòsit per l’aigua de Bruma té una capacitat de 100 ml. Tanmateix, incorpora un sistema d’apagat  automàtic en cas de manca d’aigua.


Ambient eixut?


En cas d’un ambient eixut l’humidificador permetrà millorar-ne la humitat relativa en l’aire i tindre una sensació més agradable.
Si ens adonem que hi ha força càrrega estàtica, ens enrampem tocant coses de casa, és un clar símptoma de què la humitat relativa és molt baixa.
Així doncs sols amb aigua ja canviarem la situació i podrem tindre una estada més còmoda. Podem afegir un oli essencial o sinergia per donar-li un ambient més específic o agradable.


Pol·lució?


En cas d’una estança que ha romàs molta estona tancada, o per tabac, cal ventilar-la bé. També podem engegar Bruma i posar unes gotes de la sinergia Frisk BIO per a llevar les males olors o la sinergia Fum-Fum BIO pensada per a treure l’olor de tabac.Ambientació amb colorsPrement un sol cop l’interruptor Light, podrem potenciar l’acció terapèutica en activar la il·luminació ambiental
Es pot triar entre diversos tons d’il·luminació, un programa d’il·luminació variat o bé, sense llum.

 

 
Característiques de Bruma:

 

 • Difusor d’olis essencialssinergies amb un disseny exquisit
 • Vaporització de l’aigua mitjançant ultrasons
 • Indicat per a superfícies de fins a 30/40 m²
 • Funcionament continu o a intervals regulars
 • Llum ambient de colors variables
 • Silenciós i baix consum
 • Mides: Diàmetre = 100 mm, altura = 140 mm

 

 
El paquet inclou:

 

 • Un difusor d’aromes Bruma
 • Adaptador de xarxa 24 V/0,50 A - 100-240 V - 50/60 Hz
 • Manual d’instruccions
 • Vas dosificador

 

Instruccions d'ús:

 

 

Advertiments

Els olis essencials poden malmetre les superfícies.
Feu-los servir amb cura.
Per a un òptim funcionament i per tal d'evitar vessaments i accidents, col·loqueu sempre el difusor sobre una superfície plana i anivellada.
Per a canviar d'oli essencial o sinergia, abans llegiu les instruccions d’ús.
Els olis essencials o sinergies que es facin servir han de ser de líquids. Les resines, oleoresines o olis viscosos no permeten la difusió directa.

Les partícules d'oli essencial que es generen en la difusió de prisma són extremadament petites, i el seu comportament físic (especialment el desplaçament en l'aire) es pot veure alterat per factors tan simples com la temperatura de l'estança on hi hagi el difusor, la humitat relativa, els corrents d'aire, el mateix oli essencial o sinergia que s'estigui difonent o la interacció amb altres aparells que hi hagi a prop (aire condicionat, ventiladors, etcètera).

SIBRUZCZ000Z

Especificacions

Alçada
140 mm.
Amplada
Ø 100 mm.
Mida
220g
chat Comentaris (1)
Grau
Actualment no hi ha ressenyes de clients.