Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Sinergia up, 30 ml
  • Sinergia up, 30 ml

Sinergia Up

La sinergia Up està pensada per espavilar-te tant de cap com de cos. No substitueix pas el cafè o te, però n'allarga els seus efectes.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Up, és una sinergia pensada per emprar-la durant el dia en les hores de feina. T'allarga els efectes dels estimulants del cafè o te però, també, si no has dormit massa bé o poc, t'esmorteirà el mal dia.
Amb tot, aconsello deixar emprar-lo tres hores abans d'anar a dormir doncs els seus efectes estimulants duren una estona i podrien dificultar-te agafar el son.

Producte exclusiu per a difusors d'aromes.

 
Up conté els olis essencials de Llimona (Citrus limonum), Cedre Atles (Cedrus atlantica), Bergamota, (Citrus bergamia), Menta Pebrera (Mentha X piperita) i Eucaliptus Globulus (Eucalyptus globulus).
 
Consell: Si tens un dia que et cal espavilar-te per a treballar fort pots afegir d'una a tres gotes de Menta Pebrera en el teu difusor Micra o Vera. En els altres difusors només una gota. Augmentarà l'estimulació.
 
Tipus de sinergia: Anímica.
 
Nota aromàtica: Balsàmica cítrica intensa.
 
Mode d'ús: Utilitzar la sinergia en qualsevol difusor de Terpenic Labs. La quantitat del producte a posar dependrà del mètode de difusió.
 
Compte: Romandre allunyat de la quitxalla.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

SIUPPZCZ0030

Especificacions

Mida
30ml
Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components sintètics
0%
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.