Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

SInergia Om, 30 ml
  • SInergia Om, 30 ml

Sinergia Om

Om és la sinergia de la tranquil·litat. Per sentir-se en pau i tranquil sense que impedeixi ser a la feina, o fer altres activitats com ara llegir...

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

La sinergia Om es pot emprar sense problemes en la feina. En general proporciona una sensació de tranquil·litat i pau, que no és gens incompatible en estar concentrat.
Potser una bona companya per a llegir, gestió de xarxes socials, per a programadors...

Producte exclusiu per a difusors d'aromes.

 

Om conté els olis essencials de Taronja amarga (Citrus aurantium), Taronja dolça (Citrus sinensis), Taronja Sanguina (Citrus sinensis), Barballó (Lavandula latifolia), Llimona àcida (Citrus aurantifolia), Llimona (Citrus limonum), Ilang-ilang (Cananga odorata), Clau d'olor (Eugenia caryophyllata), Marduix (Origanum mejorana), Verbena Exòtica (Litsea cubeba), Sàlvia Romana (Salvia sclarea) i Canyella (Cinnamomum zeylanicum).

Tipus de sinergia: Anímica

Nota aromàtica: Cítric intens.

Mode d'ús: Utilitzar la sinergia en qualsevol difusor de Terpenic Labs. La quantitat del producte a posar dependrà del mètode de difusió.

Compte: Romandre allunyat de la quitxalla.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

SIOMNZCZ0030

Especificacions

Mida
30ml
Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components sintètics
0%
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.