Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Sinergia Mosquito

Mosquito 30ml
  • Mosquito 30ml

Sinergia Mosquito

La sinergia Mosquito proporciona una agradable olor a cítrics i allunyant els insectes evitant molèsties i picades. Amb Run Run parella ideal al cotxe.

En estoc

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Mosquito és una bona opció per a tindre un espai o l'entorn immediat del difusor d'aromes lliure d'insectes. Així podràs gaudir l'estona sense que els mosquits o altres insectes et molesti o et piquin.

Producte exclusiu per a difusors d'aromes.

 

Sinergia ambiental conté els olis essencials d'Eucaliptus Citriodora (Eucalyptus citriodora), Alfàbrega (Ocimum basilicum, quimiotip chavicol), Gerani (Pelargonium graveolens) i clau d'olor (Eugenia caryophyllata)

 

Tipus de sinergia: Ambiental.
 
Nota aromàtica: cítric amb notes florals especiades.
 
Mode d'ús: Utilitzar la sinergia en qualsevol difusor de Terpenic Labs. La quantitat del producte a posar dependrà del mètode de difusió.
 
Compte: Romandre allunyat de la quitxalla.
 

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

SIMOSZCZ0030

Especificacions

Mida
30ml
Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components sintètics
0%
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.