Fum-Fum

Sinergia

  • -10%
Fum-Fum 30ml
  • Fum-Fum 30ml

Fum-Fum

Sinergia

11,51 € 12,79 €

Si ets fumador o ets en un espai amb fumadors, la sinergia Fum-Fum eliminarà l'olor del tabac i t'omplirà de bona olor i benestar allí on et trobis.

Darreres unitats en inventari

La sinergia Fum-Fum està pensada per treure l'olor del tabac i omplir-ho de bona olor. En el cotxe amb el difusor d'aromes Run Run tindràs el cotxe sempre amb bona olor. Si és un espai petit, el difusor d'aromes Micra pot ser un bon aliat o Nebula.
No tornis a arribar a casa amb la roba amb aquella fortor de tabac mai més.
Tingues present que les restes de tabac en la roba també provoquen càncer, així que eviteu els espais de tabac o deixeu de fumar.

Producte exclusiu per difusors d'aromes.

 

Fum-Fum conté els olis essencials de Cedre Atles (Cedrus atlantica), Verbena Exòtica (Litsea cubeba), Menta Pebrera (Mentha X piperita), Menta de Ruc (Mentha arvensis), Barballó (Lavandula latifolia), Pinastre (Pinus pinaster), Saro (Cinnamosma fragans)Eucaliptus Smithii (Eucalyptus smithii), Canya llimona (Cymbopogon citratus) i Palmarosa (Cymbopogon martinii).

 
Tipus de sinergia: ambiental
 
Nota aromàtica: Frescor intensa d'herbes.
 
Mode d'ús: Utilitzar la sinergia en qualsevol difusor de Terpenic Labs. La quantitat del producte a posar dependrà del mètode de difusió.
 
Compte: Romandre allunyat de la quitxalla.
 
SIFUMZCZ0030

Fitxa tècnica

Mida
30ml
Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components sintètics
0%
Actualment no hi ha ressenyes de clients.