Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Eureka 30ml
  • Eureka 30ml

Sinergia Eureka

Eureka és la sinergia pels estudis, per rumiar i pels descobriments. Fomenta l'atenció i la concentració per a estudiar calmat per a rendir millor.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Eureka en ser pensat per a activitats d'estudiar el seu company podria ser Micra o Vera dos difusors d'aromes que funcionen nebulitzant el producte sense afegir aigua.

Producte exclusiu per a difusors d'aromes.

 

Eureka conté els olis essencials de Barballó (Lavandula latifolia), Menta de Ruc (Mentha arvensis), Verbena Exòtica (Litsea cubeba), Citronel·la (Cymbopogon winterianusRomaní Cineol (Rosmarinus officinalis, quimiotip cineol) i Pinastre (Pinus pinaster)


Tipus de sinergia: Anímica
 
Nota aromàtica: Fresc herbes suau.
 
Mode d'ús: Utilitzar la sinergia en qualsevol difusor de Terpenic Labs. La quantitat del producte a posar dependrà del mètode de difusió.
 
Compte: Romandre allunyat de la quitxalla.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

SIEURZCZ0030

Especificacions

Mida
30ml
Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components sintètics
0%
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.