Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Cicatriderm 10 ml, compta-gotes
  • Cicatriderm 10 ml, compta-gotes

Cicatriderm oli

Cicatriderm per al tractament i cura de les cicatrius recents. Produït només amb olis essencials i olis vegetals.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Indicacions

Cicatriderm és indicat en la prevenció i tractament de cicatrius defectuoses, hipertròfiques i queloides.

Millora l'aspecte de la cicatriu i afavoreix l'elasticitat i l'aspecte de la pell guarida, tot ajudant el fisioterapeuta o el rehabilitador a prevenir la formació d'adherències.

Forma d'ús

Apliqueu una quantitat suficient de Cicatriderm per a obtenir una fina pel·lícula sobre la cicatriu.

En cicatrius recents: apliqueu el producte dues vegades el dia després de l'extracció o reabsorció de la sutura, fent un suau massatge, durant un període mínim de dos mesos.>

En cicatrius anòmales, hipertròfiques i queloides: apliqueu el producte dues vegades al dia, fent un suau massatge, durant un període mínim de quatre mesos.

Composició

Oli verge d'englantina roja (Rosa rubiginosa).

Oli essencial de mirra (Commiphora myrrha).

Oli essencial de julivert (Petroselinum sativum).

Principis actius

Amb Cicatriderm ens beneficiem dels actius inclosos en la seva fórmula per a poder millorar l'aspecte de la cicatriu.

En ésser una solució d'olis vegetals rica en principis actius naturals, n'hi ha ben bé prou amb una fina pel·lícula de producte per a actuar sobre la cicatriu.

L'oli verge d'englantina roja (lliure de perfums o additius) regenera el mantell hidrolipídic, mantenint així la funció de barrera. D'aquesta manera es protegeix la pell davant agressions externes i se n'evita la pèrdua d'aigua transdèrmica.

A més a més, l'oli verge d'englantina roja té la particularitat de contenir tretinoïna natural, que actua sobre el fibroblast en la síntesi de col·lagen.

D'altra banda l'oli essencial de mirra (Commiphora myrrha) i l'oli essencial de julivert (Petroselinum sativum), són actius que participen i ajuden a l'estabilització i maduració del col·lagen, i forneixen antisèptics que protegeixen de possibles infeccions oportunistes.

Cicatriderm és un producte formulat exclusivament amb actius d'origen natural, lliures de parabens, perfums, parafines o derivats del petroli.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

TMCICACZ0010

Especificacions

Mida
10ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%
chat Comentaris (1)
Grau
Actualment no hi ha ressenyes de clients.