Xarop Expectus adults

Xarop Expectus adults, 125 ml
  • Xarop Expectus adults, 125 ml

Xarop Expectus adults

9,68 €

Aquest xarop té una agradable olor a mel oferint una sensació calmant en la boca i coll gràcies al seu efecte emol·lient, suavitzant i facilitant l'expectoració. Expectus® es troba lliure de conservants i és apte per a celíacs.

Darreres unitats en inventari

Olis essencials quimiotipatsOli essencial d’Eucapiltus (Eucalyptus globulus). L’oli essencial de l’Eucaliptus s’ha emprat tradicionalment amb finalitats medicinals naturals davant de de malalties de l’aparell respiratori com ara asma, refredats, tos, sinusitis.
L’efecte balsàmic i emol·lient de l’oli essencial de l’Eucaliptus actua sobre el sistema respiratori essent especialment indicat per la seva activitat balsàmica en els bronquis, nas y gola.
Principis actius: cineol, flavonoides, tanins i àcids orgànics.
Propietats: expectorant, antimicrobià, antisèptic, balsàmic, antipirètic, antiespasmòdic, descongestiu, fluïdificant, mucolític i antiinflamatori.

 

Oli essencial de la Llimona (Citrus x lemon). L’oli essencial de la Llimona és obtingut de l’escorça (pell) de llur fruit, posseint reconeguts efectes antisèptics i immunoestimulants.
Principis actius: vitamines A, B1, B2, C i D, sals minerals, àcids orgànics i flavonoides.
Propietats: antisèptic, antimicrobià i descongestiu.Extractes fluids


Les fulles de la Farigola (Thymus vulgaris) tenen un al contingut de timol, carvacrol i flavonoides que presenten una acció balsàmica i antitussigen a més a més de proporcionar un efecte antisèptic. És emprat com a planta medicinal per al tractament de malalties respiratòries.
Principis actius: timol, carvacrol, flavonoides, vitamina C, aminoàcids, àcids orgànics, minerals i tanins.
Propietats: antisèptic, antimicrobià, fluïdificant-mucolític i expectorant.

 

Les fulles de la Plantatge de fulla estreta (Plantago lanceolata L.) destaca en la seva composició mucílags, pectines i tanins, entre altres més, que proporcionen una acció antihistamínica, antitussigen i antiinflamatòria a al fórmula. La  Plantatge de fulla estreta és una planta medicinal emprada des de l’antiguitat.
Redueix la secreció de moc en les vies respiratòries (útil pel tractament de refredats, sinusitis i afeccions bronquials).
Principis actius: iridoides, flavonoides, tanins, àcids orgànics, enzims i vitamines A, C i K.
Propietats: mucolític, antiinflamatori, antial·lèrgic, antisèptic.

 

Les flors de l’Herba blenera (Verbascum thapsus), l’Herba blenera és una planta medicinal, s’ha emprat tradicionalment pels trastorns respiratoris infecciosos i al·lèrgies suaus.
Les flors de l’Herba blenera contenen un elevat percentatge de mucílags, flavonoides, glucòsids i molècules aromàtiques que son les responsables de la seva activitat balsàmica, antitussigen i antial·lèrgica.
És d’ús genèric en la medicina popular.
Principis actius: fitoesterols, saponines, àcids orgànics i olis essencials.
Propietats: anticatarral, expectorant, antiespasmòdic, emol·lient i calmant.

 

Els pètals del Pipiripip (Papaver rhoeas), és rica en antocianòsids, alcaloides i mucílags, que hi aporten les propietats reconegudes com ara emol·lients, balsàmiques, sedants i espasmolítiques.
Tradicionalment ha sigut emprat per a combatre problemes de l’aparell respiratori.
Principis actius: alcaloides, àcids grassos, antocianina, sacarosa i musígens.
Propietats: emol·lient (suavitza les mucoses de les vies aèries superiors en els casos d’irritació i dolor), antiespasmòdic, expectorant i antitussigen.Altres componentsL’extracte de Pròpolis estandarditzat és d’una gran puresa i qualitat. A més a més de garantir la presència de la Galangina en una concentració del 10% destaca pel seu contingut en àcids fenòlics i èsters.
Principis actius: bioflavonoides i minerals.
Propietats: antimicrobià, immunoestimulant, antiinflamatori, epitelitzant, suau analgèsic i antial·lèrgic.

 
I per acabar la Mel, emprada des de sempre com a antitussigen i per al tractament dels símptomes gripals, és una font de carbohidrats i antioxidants. Posseeix propietats antisèptiques i antimicrobianes, a més a més de ser un conservant alimentari natural efectiu.
Principis actius: vitamines A, B (1, 2, 3, 5 i 6), C i D.
Propietats: antisèptic, calmant, antiinflamatori, astringent, antitussigen, expectorant i fluïdificant-mucolític.


Recomanacions d’ús


Des dels 12 anys, 10ml cada 12 hores.
Es pot augmentar la dosi dels 10ml cada 8 hores si calgués.
Els complements alimentaris no s’han d’emprar com a substitutius d’una dieta equilibrada.Components


Glicerina, mel, aigua, extracte fluid de les fulles de la Farigola (Thymus vulgaris), extracte fluid de les fulles del Plantatge de fulla estreta (Plantago lanceolata), extracte fluid de les flors de la Herba blenera (Verbascum thapsus), extracte fuid dels pètals del Pipiripip (Papaver rhoeas), extracte sec de pròpolis 12:1 (estandarditzat flavonoide 10% Galangina), oli essencial d’Eucaliptus globulus*, oli essencial de Llimona* (Citrus limonum).

 

*Ingredients que provenen de l’agricultura ecològica


Contraindicacions


Diabetis, embaràs i alletament, no apte per menors de 12 anys, gastritis, úlcera pèptica, colon irritable, malaltia de Crohn, alteració de la funció renal, alteració de la funció hepàtica, fotosensibilitat, al·lèrgia o hipersensibilitat coneguda a un dels seus components i alteracions de la coagulació i/o persones amb tractament amb anticoagulant.AQUEST PRODUCTE ESTÀ INDICAT PER A ADULTS PER AL TRACTAMENT TEMPORAL DE LA TOS QUE ACOMPANYA LES DIVERSES AFECCIONS DE L’APARELL RESPIRATORI.
DAVANT DE QUALSEVOL DUBTE I PER A UNA MAJOR INFORMACIÓ CONSULTEU AMB EL VOSTRE METGE.

TMEXAZOZ0125

Fitxa tècnica

Mida
125ml
Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
20%
Components sintètics
0%
Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.