Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Livium

Livium, 100 ml
  • Livium, 100 ml

Livium

Crema amb olis essencials per a cames cansades. Sense parabens o perfums afegits.

En estoc

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Crema lleugerament hidratant i de ràpida absorció per la pell que aporta alleugeriment i sensació de fresca immediata gràcies als components actius 100% naturals i purs, que destaquen pels seus usos tradicionals, com son els olis essencials de: Romaní, Sàlvia Esclarea, Menta Pebrera, Alfàbrega i Sempervivum (o matafocs) i l’oli vegetal de llavor de raïm.
És apte per a qualsevol tipus de pell amb sensació de cames esgotades (cansades).

Aquesta formulació s’absorbeix completament deixant una pell neta, eixuta i hidratada.
També es pot aplicar per sobre de les mitges de compressió aplicant-ne la quantitat necessària i fent un massatge suaument ascendent des del turmell fins al genoll o maluc (si calgués), un parell de cops al dia. Repetir segons convingui.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

TMLIVCCZ0100

Especificacions

Mida
100ml
chat Comentaris (1)
Grau
Actualment no hi ha ressenyes de clients.