Igneaderm

  • -10%
Igneaderm, 50 ml
  • Igneaderm, 50 ml

Igneaderm

Crema per a mans i peus freds.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Indicacions


Igneaderm prevé i alleuja les molèsties produïdes en les zones fredes del cos com ara mans, peus, nas, orelles... degut a una exposició a les baixes temperatures. També millor els símptomes relacionats amb problemes circulatoris i la síndrome de Raynaud.

Igneaderm ajuda en la recuperació, de les zones refredades del cos, a la temperatura de forma natural, prevenint les manifestacions cutànies relacionades amb la exposició al fred com entumiment, pal·lidesa, cremor o penellons.

Mode d’ús


Aplicar la quantitat necessària d’Igneaderm fins que s’hagi absorbit completament. En cas de saber que hom serà exposat al fred, aplicar-se el producte abans de l’activitat i protegir-se les zones exposades adequadament.Components


Oleat de Calèndula     (Calendula officinalis)
Oli vegetal d’alvocat (Persea gratissima)
Oli essencial de julivert (Petroselinum sativum)
Oli essencial de camamilla romana (Anthemis nobilis)
Oli essencial d’escorça de canyella (Cinnamomun zeylanicum)


Principis actius


Igneaderm és una crema formulada amb principis actius 100% naturals. Indicada per tindre cura, descongestionar i la millora de les zones factibles de patir trastorns circulatoris o esquerdes per l’efecte del fred o la mala circulació.

Moltes gent presenten els extrems de les extremitats (peus, mans, orelles o nas) fredes, pàl·lides i insensibles degut a trastorns circulatoris que dificulten el flux sanguini en la zona provocant una sensació de malestar. Normalment aquests trastorns s’accentuen amb el fred degut a que els capil·lars de les extremitats, per on circula l’oxigen i els nutrients, son molt petits i acusen amb facilitat les baixes temperatures

L’oli essencial de julivert, confereix al producte l’acció vasodilatadora, calmant i antiinflamatòria, retornant de manera gradual la calor i la sensibilitat als extrems dels dits de les mans, peus o altres zones afectades.

Per altre banda l’oli essencial d’escorça de canyella, que conté cinemaldehid, genera calor local i una vasodilatació a nivell perifèric què ens permet incidir respecte els primers moments del espasmes exagerats.

L’oli essencial de camamilla romana (Anthemis nobilis) confereix una acció calmant i antiinflamatòria contra els símptomes d’inflat, formigueig i coïssor que es produeixen durant tot el procés cianòtic.

Per un altre costat, l’oli vegetal d’alvocat (Persea gratissima) i l’oleat de calèndula (Calendula officinalis)  hidraten, regeneren i protegeixen la pell exposada a les baixes temperatures prevenint l’aparició de penellons i promovent la seva millora.

TMIGNCCZ0050

Especificacions

Mida
50ml
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.