Euraderm en crema

Euraderm crema, 200ml
  • Euraderm crema, 200ml

Euraderm en crema

17,26 €

Fórmula antiestries que referma la pell. Crema hidratant amb una alta penetració a la pell.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Descripció
Euraderm és una crema corporal amb un alt nivell d'hidratació per a la prevenció i el tractament d'estries de formació recent com les que es generen en un embaràs, variacions brusques de pes, canvis endocrins o implants mamaris.

Euraderm serveix per a la prevenció i tractament d'estats de flacciditat de la pell com pot ser: postpart, canvis hormonals, variacions significatives de pes, post-dermolipectomies, postliposuccions.Mode d'ocupació
Aplicar suaument la quantitat necessària de producte sobre la zona a tractar, preferiblement un mínim de dues vegades al dia (matí i nit).Principals actius de la composicióOleat de calèndula bio (Calendula officinalis)
Oli verge de rosa mosqueta (Rosa Rubiginosa)
Oli essencial de lavanda (Lavandula angustifolia)
Principis actius


Amb Euraderm ens beneficiem de la sinergia dels actius inclosos a la seva fórmula per prevenir, tractar i millorar les estries i teixits flàccids.
Amb una olor agradable i una textura òptima, Euraderm s'incorpora perfectament a la dermis deixant a la pell una sensació de suavitat permetent l'acció dels següents olis essencials i vegetals:
L'oli essencial de lavanda té compostos monoterpènics amb activitat regeneradora, antipruriginosa i antisèptica. Confereix a la fórmula activitat regeneradora tissular.
D'altra banda, l'oli vegetal de Rosa Mosqueta verge, altament implementat en fórmules per al tractament de les estries, és ric en àcids grassos insaturats.
Aquests àcids grassos regeneren el mantell hidrolipídic mantenint la funció de barrera i evitant la pèrdua d'aigua transdèrmica. A més, participen en els processos relacionats amb la regeneració cel·lular.
L'oleat de calèndula conté alcohols triterpènics amb propietats antiinflamatòries i analgèsiques. A més, conté amina, sucres que acceleren el procés de formació de teixit granular i la regeneració epitelial. També trobem àcids
grassos insaturats amb activitat regeneradora cutània i emol·lient.


Euraderm és un producte formulat exclusivament amb actius 100% naturals d'origen vegetal, lliures de parabens, perfums i parafines.

TMEURCCZ0200

Fitxa tècnica

Components d'origen natural
100%

Referències específiques

ean13
8436553164203
Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.