close

Avís de galetes


Les galetes són petits arxius de text que el navegador emmagatzema quan es visita llocs web. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al perfil i necessitats de l’usuari, és a dir, sense l’ús d’aquestes els serveis oferts per qualsevol pàgina web es veurien notablement afectats. Si es deshabiliten completament les galetes és possible que algun apartat del lloc web no funcioni correctament.

Qui som

Al darrere de Ca la Font hi ha un equip de persones sensibilitzades amb els productes respectuosos amb el medi ambient, per tal d’evitar - en la mesura que podem - el continuo empobriment de la nostra terra.
 
Vàrem començar amb les pastilles de sabó i ara com ara, us podem oferir un gran ventall de productes dedicats tant a la neteja de la llar com a la higiene personal.
 
Som un negoci de proximitat. Malgrat que no ens vegeu, estem a prop vostre i fabriquem, etiquetem i ens subministrem de productes de proximitat.
 
Tots els productes estan fabricats des de zero per tal de provar-los fent el possible per evitar els productes sintètics.
 
Els productes són de fabricació recent per tal que no perdin efectivitat.

Tots els nostres productes es degraden en el medi en un termini no superior a un mes quedant tan sols aigua, sals minerals i gasos variats. No hi ha cap component carcinogen, disruptor endocrí o irritant.
 
I, en cap d’ells, han estat provats en animals ni éssers vius i no contenen fosfonats ni parabens. Tot són productes naturals i per tant, no sintètics.