Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Qui som

Al darrera de Ca la Font hi ha un equip de persones sensibilitzades amb els productes respectuosos amb el medi ambient, per tal d’evitar - en la mesura que podem - el continuu empobriment de la nostra terra.
 
Vàrem començar amb les pastilles de sabó i a data d’avui, us podem oferir un gran ventall de productes dedicats tant a la neteja de la llar com a la higiene personal.
 
Som un negoci de proximitat. Malgrat no ens vegis, estem a prop teu i fabriquem, etiquetem i ens subministrem de productes de proximitat.
 
Tots els productes estan fabricats des de zero per tal de provar-los fent el possible per evitar els productes sintètics.
 
Els productes son de fabricació recent per tal que no perdin efectivitat.

Tots els nostres productes es degraden en el medi en un termini no superior a un mes quedant tan sols aigua, sals minerals i gasos variats. No hi ha cap component carcinogen, disruptor endocrí o irritant.
 
I, en cap d’ells, han estat provats en animals ni éssers vius i no contenen fosfonats ni parabens. Tot son productes naturals i per tant, no sintètics.