close

Avís de galetes


Les galetes són petits arxius de text que el navegador emmagatzema quan es visita llocs web. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al perfil i necessitats de l’usuari, és a dir, sense l’ús d’aquestes els serveis oferts per qualsevol pàgina web es veurien notablement afectats. Si es deshabiliten completament les galetes és possible que algun apartat del lloc web no funcioni correctament.

Continguts i propietat legal

Ca la Font, no se'n responsabilitza del mal ús que se'n faci dels continguts d'aquesta plana web, essent l'exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc n'assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les planes web de tercers a les que es pugui accedir mitjançant enllaços o cercadors des de la plana web https://calafont.cat o dels seus dominis redirigits a aquest web. Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d'aquesta plana web, el seu disseny gràfic i codi font (exceptuant el que en sigui propietat de Prestashop o tercers d'ells), són de titularitat exclusiva de Ca la Font a qui li correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotació d'aquests. Amb tot queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l'autorització expressa de Ca la Font. Tanmateix, tots els noms comercials o marques de qualsevol classe continguts en aquest lloc web es troben protegits per llei.

Tractament de les dades

En compliment de l'establert en la vigent 'Ley Orgánica de Protección de Datos de Carácter Personal', Ca la Font informa els seus usuaris i clients de què qualsevulla de les dades personals que es facilitin seran incloses en un fitxer automatitzat de dades, creat i que roman sota la responsabilitat de Ca la Font. La finalitat d'aquest arxiu és facilitar la tramitació d'informació i l'enviament d'ofertes comercials o, respecte a serveis futurs que puguin resultar d'interès als nostres clients. Ca la Font garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D'aquesta manera, es compromet en el compliment de la seva obligació en el secret de les dades de caràcter personal i en el deure de guardar-les i prendre totes les mesures que convinguin per evitar-ne la manipulació, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per tant, tota la informació respecte als nostres clients no serà emprada amb propòsits comercials ni serà cedida a tercers.

Informació respecte a la utilització de les galetes

En aquest lloc web es pot estar emprant galetes en algunes de les seves planes. La finalitat d'aquestes galetes és millorar el servei que ofrenen als seus clients i als nostres visitants. Les galetes són petits arxius de dades que es generen en l'ordinador de l'usuari i que permeten obtenir la següent informació:

* Data i hora de l'últim cop que l'usuari ha visitat el lloc web.

* Disseny de contingut que l'usuari escollí en la seva primera visita (si fos el cas).

Aquestes dades no s'entreguen a terceres empreses.

Legislació i jurisdicció aplicable

Amb caràcter general, les relacions amb els nostres clients, que se'n deriven de la prestació dels serveis continguts en https://calafont.cat, són sotmesos a la legislació i la jurisdicció espanyola. En quantes qüestions litigioses poguessin derivar-se serien dirimides en els Tribunals. Els usuaris d'aquesta web són conscients de tot el que s'ha exposat i ho accepten voluntàriament. Si vol fer cap comentari o suggeriment, pot emprar el nostre correo electrònic, calafont@calafont.cat, de consulta.