La clientaSempre que pugui guardi els recipients buits. El retorn de recipients buits es fa a partir de sis unitats, independentment de la mida de cadascun.
Aquests sis recipients buits, que normalment no es donen de cop, serà en una tongada de comandes en funció del volum de cadascuna.


Quan es tinguin els recipients buits, convé fer-ho saber a Ca la Font via correu electrònic, calafont@calafont.cat, o per WhatsApp perquè ho sàpiga i pugui preparar-ne el retorn.

És important posar els recipients buits en la capsa respectant les particions fetes a dins. També, cal tancar bé la capsa i enganxar-hi a sobre l’etiqueta d’enviament que subministrarà Ca la Font.

Ca la Font

Ca la Font sap quants recipients té distribuïts entres les clientes, però no sap en quines condicions es troben. Quan una clienta fa una comanda i supera el total de sis unitats ja es prepara per preparar un retorn de recipients.

Quan la clienta fa saber que té sis envasos a punt, s’espera a la nova comanda per a efectuar el retorn. En aquesta comanda nova, la capsa emprada per a l’enviament de la comanda serà la que s’utilitzarà per fer el retorn. El retorn es pactarà amb la clienta, però l’habitual és fer-ho l'endemà de lliurar la comanda.

Ca la Font enviarà una etiqueta d’enviament en format PDF que caldrà imprimir i enganxar a la part superior de la capsa. També, caldrà tancar bé la capsa.
Els ports de retorn són assumits per Ca la Font. La clienta no ha de pagar res.