Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Política de privacitat

Si sou aquí deu ser perquè us preocupa que es compleixin les polítiques de privacitat i protecció de dades tant en el meu lloc web com en el meu negoci.

Estem contents de veure-us per aquí i us convidem a llegir aquest text sobre les polítiques de privacitat fins al capdavall.

En aquesta plana web es descriu la manera com calafont.cat recull i empra la informació de la seva clientela, usuaris i subscriptors de la botiga (des d’ara denominarem ‘usuaris’ tota la clientela: els usuaris i els subscriptors).

En aquest lloc web respectem les dades personals dels usuaris i en tenim cura. Com a usuari us cal saber que els vostres drets són garantits.

També us hem de fer saber que aquestes polítiques de privacitat es podrien modificar en funció dels canvis legislatius o d’autoregulació, per això us aconsellem que ens visiteu sovint (avisarem els usuaris per correu electrònic dels canvis que hi pugui haver). Seran d'aplicació en el cas que els usuaris decideixin d'omplir el formulari de contacte en què es recolliran dades de caràcter personal.

Josep M. Rovira Montserrat ha preparat el lloc web per a les exigències de la LOPD (Ley Orgánica de Protección de Datos) i de la LSSI-CE (Ley de la Sociedad de la información y el Comercio Electrónico).

Enviament i registre de dades de caràcter personal

A efectes del previst en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Josep M. Rovira Montserrat, amb NIF: 39359504H, informa l'usuari que és titular d'un fitxer de dades de caràcter personal inscrit en el RGPD (Registro General de Protección de Datos), en el qual les vostres dades resten incorporades i seran tractades amb la finalitat d'oferir-vos els serveis sol·licitats i enviar-vos la informació sobre els serveis o productes que us puguin interessar.

L'enviament de dades de caràcter personal és obligat per tal de poder contactar i fer operacions comercials amb el lloc web de calafont.cat, gestionat per Josep M. Rovira Montserrat.

A més a més, no facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de processar les sol·licituds fetes en el lloc web.

Les dades personals que es recullen i s'emmagatzemen en aquest lloc web són especificades en l'Avís legal.

Informació personal que es recull en aquest lloc web

Quan un usuari es connecta en aquest lloc web –per a escriure un correu a calafont.cat, donar el parer d’un producte, fer una comanda, comentar un article del blog o subscriure's al butlletí– està facilitant informació de caràcter personal a calafont.cat, de la qual és responsable Josep M. Rovira Montserrat.

La informació donada pot incloure la vostra adreça IP, el vostre nom, la vostra adreça particular, la vostra adreça de correu electrònic, el vostre número de telèfon, informació de pagament o altres dades personals. En facilitar aquestes dades, l'usuari dóna el consentiment perquè la seva informació sigui recollida, emprada, gestionada i emmagatzemada per Josep M. Rovira Montserrat a calafont.cat, tal com es descriu en l'Avís legal i la present Política de privacitat.

Serveis de tercers que emprem en el nostre lloc web

  • Allotjament: Cdmon, empresa catalana situada en el carrer de Girona, 81-83, Local 6. 08380 Malgrat de Mar (Barcelona). A més a més, emprem SSL (és l'https) i HSTS per a tindre tot el lloc web xifrat i donar-vos protecció en la transmissió de les vostres dades. Consulteu aquí la seva política de privacitat.

  • Plataforma web: Wordpress, la seva política de privacitat la podeu consultar aquí.

  • Captació de subscriptors/clientes: Facebooks Ads, la seva política de privacitat la podeu consultar aquí.

  • Analítica web: Google Analytics, la seva política de privacitat la podeu consultar aquí (en castellà).

  • Botiga en línia: Prestashop, la seva política de privacitat la podeu consultar aquí (en castellà).

Els usuaris es podran esborrar en qualsevol moment dels serveis que calafont.cat ofereix des del seu butlletí.

En compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal, com a usuari –tant en subscriure-us al butlletí, registrar-vos a la botiga, fer algun comentari dels productes, escriure al blog, etcètera– consentiu que:

  • Les vostres dades personals es tractin en els entorns de Wordpress i Prestashop d'acord amb llurs polítiques de privacitat, esmentades abans.

  • Que Josep M. Rovira Montserrat tingui accés a les dades que, d'acord amb Wordpress, cal que l'usuari aporti per a subscriure's al blog o per a donar el seu parer sobre els articles i, també que tingui accés a les dades de Prestashop, en què l'usuari aportarà les seves dades per a poder rebre les comandes, accedir a ofertes, novetats i donar el parer dels productes consumits.

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de les dades de caràcter personal, les que l'usuari enviï a través d'aquest lloc web seran incorporades en un fitxer anomenat CLIENTS I USUARIS DE CALAFONT, el titular del qual és Josep M. Rovira Montserrat, amb domicili al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer 6, 08241 Manresa, el Bages. Aquests fitxers tenen incorporades totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en el Reial Decret 1720/2007, de desenvolupament de la LOPD.

Josep M. Rovira Montserrat no ven, ni lloga, ni ho farà més endavant, a tercers sense consentiment previ.

Exercici en els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició

Els drets dels usuaris són els següents:

  • Dret a demanar en qualsevol moment quines dades personals vostres emmagatzemem.

  • Dret a demanar-nos que actualitzem o esmenem, sempre gratuïtament, dades emmagatzemades a calafont.cat que siguin incorrectes o que hagin canviat.

  • Dret a esborrar-se de qualsevol comunicació de màrqueting que puguem enviar a l’usuari.

L'usuari podrà adreçar les seves comunicacions i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per mitjà de la bústia de correu electrònic calafont@calafont.cat, adjuntant com a prova vàlida per al dret de fer-ho, una fotocòpia o fotografia del DNI, NIF, NIE o carta de conduir, indicant en l'assumpte «Protecció de dades».

Acceptació i consentiment

L'usuari declara haver estat degudament informat de les condicions sobre la protecció de dades de caràcter personal i accepta i en consent el tractament per part de Josep M. Rovira Montserrat en la forma i per les finalitats indicades en l'Avís legal.

Canvis en les actuals polítiques de privacitat

Josep M. Rovira Montserrat es reserva el dret de modificar la present política de privacitat per a poder-la adaptar a les novetats legislatives o conseqüència de jurisprudència, així com les pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà els canvis introduïts en aquesta plana amb una antelació raonable per a posar-la en pràctica.

Correus comercials

D'acord amb la LSSICE, calafont.cat no farà pràctiques de correu escombraria, conegut com a spam, de manera que no enviarà lletres comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitades o autoritzades per l’usuari. Davant d'això, en cadascun dels formularis del lloc web, l'usuari té la possibilitat de donar el consentiment exprés per a rebre el butlletí o no, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.