Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Cicatriderm

9,18 €
Cicatriderm 10ml, compta-gotes
  • Cicatriderm 10ml, compta-gotes

Cicatriderm

9,18 €
Impostos inclosos

100% d'olis essencials i vegetals. CICATRIDERM, per al tractament i cura de les cicatrius sigui recents o no.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

CICATRIDERM és una solució d’olis per a la prevenció i tractament de cicatrius anòmales, hipertròfiques i queloides. Millora l’aspecte de la cicatriu.


Indicacions


CICATRIDERM està indicat per a la prevenció i tractament de cicatrius  defectuoses, hipertròfiques i queloides.
Millora l’aspecte de la cicatriu i n’afavoreix l’elasticitat i l’aspecte de la pell cicatritzada ajudant al fisioterapeuta o rehabilitador a previndre de la  formació d’adherències.

Oli vegetal Englantina roja verge (Rosa rubiginosa)
Oli essencial de Mirra (Commiphora myrrha)
Oli essencial de Julivert (Petroselinum sativum)


Mode d’úsAplicar la quantitat suficient per a recobrir finament la cicatriu.

- Cicatrius recents:  Aplicar dos cops al dia després de l’extracció o reabsorció de la sutura, fent un suau massatge, durant un període mínim de 2 mesos.
- Cicatrius anòmales, hipertròfiques i queloides: aplica dos cops al dia fent un suau massatge, durant un període de 4 mesos.


ComposicióOli vegetal Englantina roja verge (Rosa rubiginosa)
Oli essencial de Mirra (Commiphora myrrha)
Oli essencial de Julivert (Petroselinum sativum)


Principis actius


Amb CICATRIDERM ens beneficiem dels principis actius inclosos en la seva fórmula per millorar l’aspecte de la cicatriu.
En ser una solució d’olis rica en principis actius naturals, una fina pel·lícula del producte és més que suficient per treballar sobre la cicatriu.

La Englantina roja verge (lliure de perfums o additius) regenera el mantell hidrolipídic romanent així la funció barrera, d’aquesta manera es protegeix la pell davant agressions externes i s’estalvia la pèrdua d’aigua transdèrmica.
A més a més, l’Englantina roja verge té la particularitat de posseir tretinoïna natural que actua sobre el fibroblast en la síntesi del col·lagen.

Per altre banda l’oli essencial de la Mirra (Commiphora myrrha) i l’oli essencial del Julivert  (Petroselinum sativum), son actius que participen i ajuden a estabilitzar i madurar el col·lagen i son antisèptics que protegeixen davant de possibles infeccions oportunistes.

CICATRIDERM és un producte formulat 100% exclusivament amb components d’origen natural, lliures de parabens, perfumes, parafines o derivats del petroli.

TMCICACZ0010

Especificacions

Mida
10ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%