Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Calmaderm

Calmaderm, 10 ml
  • Calmaderm, 10 ml

Calmaderm

Si tens la pell irritada, per qualsevol, motiu amb Calmaderm la podràs protegir i ajudar-la a guarir-se. Producte fet sol amb olis essencials i vegetals.

Pes
En estoc

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Indicacions

Calmaderm està indicat per a la recuperació de pells que han patit erosions, dermoabrasions o cremades de primer grau, com ara radiodermitis, eritema solar, etc.

També per a la protecció i cura de les pells sotmeses a tractaments dermatològics o estètics que provoquen irritació, enrogiment i coïssor, com ara peelings, depilacions elèctriques o tractaments amb làser, etc. I per a la prevenció i tractament d'úlceres per pressió de grau 1.

Calmaderm és una solució d'olis essencials i vegetals, 100 % naturals, seleccionats per les seves aplicacions, tradicionalment conegudes, en preparats calmants, regeneradors i antisèptics.

S'aplica sobre la pell agredida per dermoabrasió (acció solar, depilació, micropigmentació, radiodermitis, etc.), oferint alleujament, hidratació, elasticitat i regeneració epitelial. Millora la irrigació cutània, aportant-hi nutrients essencials per a la salut de la pell. Està indicat per a massatge diari preventiu de les úlceres per pressió.

És apte per a tota mena de pells, tant a la cara com per tot el cos.Forma d'ús

Netegeu i eixugueu bé la pell abans d'aplicar el producte. Apliqueu-lo de dues a quatre vegades al dia i amb prou quantitat per a obtenir una fina pel·lícula sobre la zona de pell a tractar, tot fent un suau massatge.Composició

Oleat refinat de calèndula bio (Calendula officinalis).

Oli vegetal d'englantina roja bio (Rosa rubiginosa).

Oli verge d'avellana (Corylus avellana).

Oli essencial d'espígol (Lavandula angustifolia).

Oli essencial de camamilla romana (Anthemis nobilis).Principis actius

Amb Calmaderm ens beneficiarem de la sinergia amb els actius inclosos en la fórmula per a tractar i millorar la dermis castigada.

En ser una solució d'olis rica en principis actius naturals, una fina pel·lícula de producte és més que suficient per a tractar la pell agredida i reduir-ne la irritació.

L’oleat de calèndula, l'avellana i la rosa mosqueta verge (lliure de perfums o additius) regeneren el mantell hidrolipídic mantenint així la funció de barrera; d'aquesta manera es protegeix la pell davant agressions externes i s'evita la pèrdua d'aigua transdèrmica.

D'altra banda, l'oli essencial d’espígol (Lavandula angustifolia) i el de camamilla romana (Anthemis nobilis), són actius calmants i antisèptics que fan minvar la picor provocada per una dermis deshidratada, que protegeixen de possibles infeccions oportunistes.

Calmaderm és un producte formulat exclusivament amb actius 100% naturals d'origen vegetal, lliures de parabens, perfums, parafines o derivats del petroli.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

TMCALACZ0010

Especificacions

Mida
30ml
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
18,18%
Components sintètics
0%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553164159
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.