Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Careta

8,50 €

Careta

8,50 €
Impostos inclosos

Careta de roba i reutilitzable, la cara externa de cotó de colors variables i la cara interna de teixit higiènic.

De colors i mides per a adults i quitxalla.

Mida

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Careta tèxtil reutilitzable i rentable per a adults i quitxalla.
Està confeccionada amb dues capes:

  • Capa externa: teixit de cotó de colors.
  • Capa interna (en contacte amb la cara): teixit higiènic de color blanc amb certificat de compliment de la NORMA UNE 0065:2020 per a la confecció de caretes.


Amb un tractament hidròfug a la parafina que repel·leix l’aigua i les microgotes i actua de barrera contra virus i bacteris. Teixit transpirable. Evita la formació de fongs i bacteris per l’exhalació.


Instruccions de rentada


Rentada a mà (recomanat): Submergiu la careta en un gibrell amb aigua tèbia amb un detergent neutre durant uns 15 minuts. Esbaldiu-la molt bé i eixugueu-la a l'aire o amb una eixugadora de roba. És important de planxar la careta molt bé a 150 °C.
Rentada a màquina: Utilitzeu un cicle per a roba delicada amb detergent neutre. Eixugar a l'aire o en una eixugadora de roba. És important de planxar la careta molt bé a 150 °C.

Eviteu planxar les gomes.

Temperatura màxima de rentada Lleixiu Temperatura alta de planxat Rentada en sec Eixugat Eixugadora

CLF-MASCAD

També li podria agradar