Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Gel higienitzador de mans

Gel higienitzador de mans, 100 ml
  • Gel higienitzador de mans, 100 ml

Gel higienitzador de mans

3,70 €
Gel hidroalcohòlic de Terpenic, per a una neteja a fons de les mans i els braços per a desinfectar-te bé.
Conté àloe vera i glicerina com a actius hidratants per a protegir la pell dels alcohols.

Contingut en alcohol > 70%

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

MODE D'ÚS

 

Apliqueu-lo solament sobre la pell eixuta, sana i neta. Apliqueu el producte sobre de les mans eixutes i fregueu-vos-les amb una DOSI MÍNIMA DE 3 ML (2 PULSACIONS) durant, pel cap baix, 30 segons. Manteniu humides les mans mentre duri el procés de rentada. Continueu fregant-vos-les fins que se us eixuguin del tot. Apliqueu la quantitat suficient de producte, en diverses tongades si convé, sobre de les mans i avantbraços sempre nets i eixuts. Friccioneu-vos-els durant un minut i mig (90 segons), tot assegurant-vos que la pell no resta eixuta durant aquesta estona. Continueu de fregar-vos-els fins que us hàgiu eixugat el producte. No us poseu els guants abans de l'eixugada completa de la pell.INGREDIENTS

 

Alcohol Denat., Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Triethanolamine, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Citronelol, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Limonene, Benzyl Benzoate, Eugenol, Benzyl Salicylate.

Contingut d'alcohols > 70%ADVERTIMENTS I RECOMANACIONS

 
ÚS EXTERN: No l'ingeriu pas. Apliqueu-lo sobre la pell sana, neta i eixuta. No l'empreu en persones sensibles als seus components, ni durant una estona llarga. Respecteu sempre els temps d'aplicació recomanats.
CONSERVACIÓ: Conserveu el producte en l'envàs original, ben tancat i en un lloc eixut.
AVÍS: Líquid perillós, desprèn vapors molt inflamables. Manteniu-lo allunyat de la quitxalla. Manteniu-lo allunyat de les fonts de calor, guspires, flama encesa o superfícies calentes. No fumeu mentre el feu servir. Manteniu l'envàs tancat hermèticament.
EN CAS DE CONTACTE AMB ELS ULLS: Esbaldiu-los prudentment i amb aigua durant uns minuts Traieu-vos les lentilles de contacte, si en dueu i si us resulta fàcil de treure-us-les. Continueu esbaldint. Si persisteix la irritació ocular, consulteu amb un metge.
EN CAS D'INGESTA: Esbaldiu-vos la boca. NO provoqueu el vòmit.

ELIMINACIÓ: Elimineu el contingut i l'envàs en una planta d'eliminació de residus autoritzada o deixalleria.

Format 500 ml.

Ports Correos

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

RWZGMZCZ0100

Especificacions

Mida
500 ml

També li podria agradar

chat Comentaris (2)
Grau
Actualment no hi ha ressenyes de clients.