Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Oli verge d'argània bio, 60 ml
  • Oli verge d'argània bio, 10 ml
  • Oli verge d'argània bio, 30 ml
  • Oli verge d'argània bio, 60 ml
  • Oli verge d'argània bio, 100 ml
  • Oli verge d'argània bio, 250 ml
  • Oli verge d'argània bio,500 ml

Oli verge argània bio

L'oli verge d'Argània BIO protegeix la pell dels radicals lliures i s'empra en cremes antiarrugues. També per tractar la dermatitis atòpica, psoriasis o coïssor.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Descripció


L'oli verge d'Argània BIO s'obté mitjançant la primera pressió en fred de les llavors de l'arbre d'Argània (Argania spinosa). És originari del Marroc, on creix en clima sec i àrid.
L'arbre de l'argània pertany a la família Sapotaceae, Terpenic Labs n'importa el seu oli exclusivament de les zones rurals del Marroc.


Propietats


L'oli verge d'Argània BIO està format en un 80% per àcids grassos mono i poliinsaturats.
L'espectre entre els àcids grassos està equilibrat entre l'àcid oleic (C18:1), l'àcid linoleic (C18:2) i l'àcid palmític (C16:0).
És molt ric en vitamina E a més a més de tindre fitosterols i esqualens, beta-carotens, polifenols i tocoferols.
Utilitzat tradicionalment pels seus principis medicinals i cosmètics.
No està pas torrat.


Ús oral


Millora el trànsit gastrointestinal
Millora la salut cardiovascular.
És antioxidant.


Ús tòpic


Antisèptic (útil per la neteja de ferides superficials i cremades).
Hidrata i regenera la pell, alleugerint en els casos de cremades.
Ajuda en el tractament de les onicomicosis.
Antiinflamatori i suau analgèsic.
Serveix per al tractament d'èczemes.
Enforteix i il·lumina el cabell (tractament per als cabells trencadissos i opacs).
Dona elasticitat a la pell (útil en el tractament d'arrugues i estries).
Ajuda a regenerar el mantell propi lipídic de la pell.
Tractament de pells irritades amb coïssor.
Bon protector de la pell per als raigs UV.
Regula la secreció sebàcia (tractament per l'acne i cuirs cabelluts grassos), és astringent.
Molt ben valorat com a component actiu en productes cosmètics amb efecte d'estimulant cel·lular i antioxidant.
Les seves propietats protectores, emulsionants i humectants, tenen un efecte positiu sobre les impureses de la pell i al·lèrgies.
És un oli especialment indicat en pell seca i madura.
Ideal per l’elaboració de cremes, locions i barres labials.

 

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

AVARGVOH0060

Especificacions

Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
100%
Components sintètics
0%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553166115
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.